Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

CADOURI

Luni, 03 Septembrie 2007
CADOURI Bine ati venit in lumea Colose - produse cosmetice de inalta calitate din Elvetia. Colose este o marca de cosmetice dinamica si creativa, ce cuprinde o linie completa de produse de frumusete si ingrijire a pielii pentru femei si barbati. Produsele Colose sunt fabricate intr-o moderna fabrica din Elvetia, unde sunt respectate toate standardele internationale privind managementul calitatii, asigurarea calitatii si certificarea ISO, in cele mai bune conditii igienice.

Laboratoarele noastre imbunatatesc in mod constant calitatea produselor Colose si dezvolta noi si moderne produse cosmetice. Proprietatile dermatologice ale fiecarui ingredient folosit sunt testate si clasificate. Produsele finite sunt subiectele unui control final extrem de riguros care este efectuat parte in laboratoarele interne si parte la institutiile specializate in testarea biologica, toxicologica si bacteriologica. Din motive etice si respectand reglementarile cerute de industria farmaceutica, nu se fac teste pe animale. Materiile prime, esentele de parfum si produsele finite corespund reglementarilor Uniunii Europene, ale

Departamentului de Sanatate Elvetian si Administratiei Alimentatiei si Medicamentelor din SUA. Produsele Colose sunt cunoscute si iubite de peste 35 ani de cand sunt prezente in mai mult de 45 de tari ale lumii. In Romania, produsele Colose se vand de mai bine de un an si le gasim recomandate in Agenda Medicala Medicina complementara si alternativa", editia septembrie 2005 COLOSE vine in sprijinul femeii moderne, active si elegante.

Gama de ingrijire si tratament pentru fata si corp este special creata pentru a inlocui cu succes o sedinta de cosmetica. Produsele au la baza elemente active si uleiuri esentiale, extrase din plante alpine nepoluate, bogate in vitamine si minerale. Ele se adreseaza tuturor tipurilor de piele, tuturor varstelor si cu predilectie tenului matur.

 Livrare: - MAXIMUM 48 DE ORE PENTRU CLIENTII COLOSE Plata: - 14 ZILE DE LA DATA FACTURII PENTRU CLIENTII COLOSE Rate: - NU Retur: - NU Diverse: -Pentru Clientii Fideli COLOSE: discount 13-31%, livrare gratuita in max 48 de ore, programe motivationale cu premii in produse cosmetice Colose "
Te-ar putea interesa:
  • Flori pentru ea - Catalog online de cadouri si fori

    Flori pentru Ea este primul mall virtual cu o gama exclusiva de peste 2000 de cadouri si aranjamente florale, realizate special pentru dvs, cu livrare in toata Europa. Site-ul cuprinde o selectie din cele mai frumoase aranjamente si cadouri, potrivite pentru orice ocazie (aniversare, romantic, business), care vor fi personalizate in functie de cererea dvs: rame foto, bijuterii, cometice, accesorii barbati si femei, luxury gifts, parfumuri, jolidon, dulciuri, carti, muzica.

 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii