Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Flori pentru ea - Catalog online de cadouri si fori

Luni, 03 Septembrie 2007
Flori pentru ea - Catalog online de cadouri si fori Flori pentru Ea este primul mall virtual cu o gama exclusiva de peste 2000 de cadouri si aranjamente florale, realizate special pentru dvs, cu livrare in toata Europa. Site-ul cuprinde o selectie din cele mai frumoase aranjamente si cadouri, potrivite pentru orice ocazie (aniversare, romantic, business), care vor fi personalizate in functie de cererea dvs: rame foto, bijuterii, cometice, accesorii barbati si femei, luxury gifts, parfumuri, jolidon, dulciuri, carti, muzica.

Avem o echipa specializata in ingrijirea plantelor si decorarea spatiilor de birouri.

Magazin: Flori pentru ea - Catalog online de cadouri si fori
Comanda: Livrare: -Asiguram livrarea in toata Europa in 24 de ore de la primirea comenzii. In Bucuresti livraea este gratuita si se realizeaza in 3 ore de la primirea comenzii

Plata: Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata:

1. ONLINE Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin email. Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusive cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

2. PRIN TRANSFER BANCAR. Datele sunt urmatoarele: SC MIND MARK SRL CUI 17874560 RO74FNNB000102428572RO01; Finans Bank Livrarea comenzilor cu plata prin op se va realiza numai dupa ce banca va confirma primirea banilor. Acceptam in situatii deosebite transferul banilor prin Western Union, posta, e-mandat postal sau la sediul nostru.

Rate: - Retur:

Diverse: Povestea FloripentruEa.ro a luat nastere la inceputul lui 2007 cand, o data cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, era necesar lansarea unui proiect care sa asigure livrari la nivel european. Acesta este scopul nostru cu care pornim in aceasta aventura. O parte din cadouri sunt create exclusiv pentru dvs si prin intermediul internetului le aducem aproape de cei dragi noua. Pentru noi experienta cumparaturilor a capatat alta conotatie. Te inspira, este moderna si convenabila - livrari imediate, economie de timp! Numele site-ului ascunde dorinta noastra de a vedea bucurie in ochii celui ce primeste o atentie iar pentru a atinge acest scop ne-am indreptat catre o selectie de cadouri de prim rang, elegante, vesele, indraznete. Credem ca, indiferent de motivul pentru care ati ales sa oferiti un cadou, "gestul de a oferi are cea mai mare semnificatie!"
Te-ar putea interesa:
 • CADOURI

  Bine ati venit in lumea Colose - produse cosmetice de inalta calitate din Elvetia. Colose este o marca de cosmetice dinamica si creativa, ce cuprinde o linie completa de produse de frumusete si ingrijire a pielii pentru femei si barbati. Produsele Colose sunt fabricate intr-o moderna fabrica din Elvetia, unde sunt respectate toate standardele internationale privind managementul calitatii, asigurarea calitatii si certificarea ISO, in cele mai bune conditii igienice.

 • TotalComenzi Market online

  Site cu ajutorul caruia puteti sa va faceti cumparaturile pentru necesitatile zilnice, fara efort, economisind timpul dumneavostra, dar urmarind placerea de a face cumparaturi

 
< Precedent   Urmator >
 • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
 • Cu toamna in par
 • Make-up trends pentru sezonul rece
 • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
 • Umbrele...de toamna
 • Cum sa ai buze frumoase
 • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii