Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Floriengross.com - Florarie Engross

Luni, 03 Septembrie 2007
Floriengross.com - Florarie Engross Flori engross - Magazin online de flori engross. Comenzile pot fi realizate integral online, cu plata prin card de credit sau debit, optand pentru livrare la sediul firmei sau acasa.
Magazin: Floriengross.com

Comanda: - Livrare: - In Bucuresti livrarea este gratuita si se realizeaza in 3 ore de la primirea comenzii. La nivel national livrarea se realizeaza in 24h de la primirea comenzii. Asiguram, de asemenea, livrarea in 23 de tari din Europa, in doar 24 de ore de la primirea comenzii.

Plata: - Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata: 1. ONLINE Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin email. Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusive cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

2. PRIN TRANSFER BANCAR. Datele sunt urmatoarele: SC MIND MARK SRL CUI 17874560 RO74FNNB000102428572RO01; Finans Bank Livrarea comenzilor cu plata prin op se va realiza numai dupa ce banca va confirma primirea banilor. Acceptam in situatii deosebite transferul banilor prin Western Union, posta, e-mandat postal sau la sediul nostru. Rate: - Retur: - Diverse: - Flori Engross.com ofera solutii celor care nu au timp sa colinde magazinele dar vor sa ofere o floare tuturor femeilor din jurul lor, la preturi cat mai mici. Pe stoc exista toate tipurile de flori, cu o mare varietate de nuante si dimensiuni.

Clientii pot alege astfel un pachet de flori de pana la 50 de fire. FloriEngross.com ofera livrare in Bucuresti in 5 ore de la comanda si in 24 de ore pentru restul tarii.
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii