Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

TotalComenzi Market online

Luni, 03 Septembrie 2007
TotalComenzi Market online Site cu ajutorul caruia puteti sa va faceti cumparaturile pentru necesitatile zilnice, fara efort, economisind timpul dumneavostra, dar urmarind placerea de a face cumparaturi
Magazin: TotalComenzi Market online
Comanda: - Livrare: Ne rezervam dreptul de a livra comanda Dvs. in limita stocului existent. Toate comenzile vor fi validate telefonic de catre unul dintre operatorii nostri, prin confirmarea datelor inscrise in formularul de comanda. Tot telefonic se va stabili, de comun acord, ora exacta de livrare in functie de datele inregistrate in formularul de comanda. Comanda care nu face obiectul validarii nu va fi livrata.

Produsele vor fi insotite de documente fiscale in conformitate cu legile in vigoare. Produsele sunt verificate din punct de vedere al termenelor de garantie, al aspectului exterior integru si sanatos. Produsele comandate in magazinul nostru beneficiaza de livrare gratuita la sediul clientului pentru comenzi de minim 300.000 lei iar pentru comenzi mai mici de 300.000 lei taxa de livrare este de 50.000 lei. Preturile contin TVA. La valoarea totala a comenzii calculata de magazin nu se mai adauga alte taxe, comisioane sau speze. Marfa este ambalata pe categorii de produse, iar alimentele congelate sau refrigerate vor fi transportate in cutii frigorifice. Livrarea se efectueaza de catre societatea noastra printr-un agent de livrari.

Plata: Plata se poate face cu: numerar la livrare sau cu orice tip de tichete de masa sau transfer bancar pentru companii. Transferul bancar se poate face doar dupa o prima comanda achitata cu numerar la livrare numai pentru comenzi ce depasesc valoarea de 3.500.000 lei/350 lei noi.

Cum platesc? Plata se face catre agentul de livrare dupa receptionarea produselor de catre Dvs. in lei sau cu Tichete de masa. Rate: - Retur: La receptionarea comenzii, clientul are posibilitatea sa verifice calitatea produselor si sa refuze anumite articole care nu indeplinesc conditiile de garantie, aspect exterior integru, etc. Produsele refuzate vor fi scazute din totalul de plata al comenzii. Reclamatiile ulterioare nu mai sunt luate in considerare. Diverse: Program Luni - Vineri Sambata Preluare comenzi 8-19 8-13 Livrare comenzi 9-20 9-14

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a obtine reduceri de pret in magazinul Dvs.? Fiecarui client i se acorda o reducere de 3% pentru comenzi de minim 1.000.000 lei si o reducere de 5% pentru comenzi de minim 2.000.000 lei cu observatia ca nu se aplica reduceri de pret la produsele aflate in promotie si la tigari.
Te-ar putea interesa:
  • Flori pentru ea - Catalog online de cadouri si fori

    Flori pentru Ea este primul mall virtual cu o gama exclusiva de peste 2000 de cadouri si aranjamente florale, realizate special pentru dvs, cu livrare in toata Europa. Site-ul cuprinde o selectie din cele mai frumoase aranjamente si cadouri, potrivite pentru orice ocazie (aniversare, romantic, business), care vor fi personalizate in functie de cererea dvs: rame foto, bijuterii, cometice, accesorii barbati si femei, luxury gifts, parfumuri, jolidon, dulciuri, carti, muzica.

 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii