Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cele mai prost imbracate vedete in 2011

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Cele mai prost imbracate vedete in 2011Ok, am inteles, aceste vedete vor sa faca senzatie cu parul lor roz sau cu chilotii lor cu tinte.

Insa ce ar fi daca, in locul lor, ar alege un look clasic, elegant sau si-ar lasa pur si simplu talentul sa vorbeasca de la sine?

Nu-mi amintesc sa o fi vazut pe Marylin Monroe vreodata intr-o rochie de carne…





La premiile Oscar, la premiile Emmy, pe strazile New York-ului, vedetele ne-au oferit nenumarate oportunitati si exemple pentru a le urmari stilul in acest an.

Nici o vedeta nu este in mod exclusiv pe o lista de cea mai bine imbracata sau cea mai prost imbracata vedeta a anului, de fapt de cele mai multe ori, ele ajung sa fie mentionate pe ambele.

Astfel, am adunat o galerie cu cateva dintre cele mai prost imbracate vedete ale anului 2011, dupa considerentele noastre.

Autor: Noemi Szoke
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Aretha Franklin si Kylie Minogue, cele mai prost imbracate vedete

    Cantareata de muzica soul Aretha Franklin a primit titlul de cea mai prost imbracata vedeta, intr-un top realizat de PETA, organizatia pentru apararea drepturilor animalelor, in care au mai fost incluse cantareata Kylie Minogue si top modelul Kate Moss, informeaza femalefirst.co.uk. 

  • MTV Video Music Awards 2011 - Cele mai bine imbracate vedete

    A avut loc MTV Video Music Awards 2011 si iata care au fost cele mai bine imbracate vedete de la ceremonie. Vedetele au aratat grozat pe covorul alb in deschiderea ceremoniei, dar printre cele mai bune tinute se numara Beyonce, Katie Holmes si altele.

  • Catherine Zeta-Jones e printre cele mai prost imbracate celebritati

    Actrita Catherine Zeta-Jones, desi este considerata una dintre frumoasele Hollywoodului, s-a clasat in fruntea clasamentului anual al "celor mai prost imbracate celebritati" realizat de organizatia PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), informeaza accesshollywood.com.

  • Stil de vedeta: Cele mai bine imbracate vedete

    Vezi care au fost cele mai bine imbracate vedete in ultima luna si la ce evenimente au impresionat prin tinutele lor. Printre acestea se numara si Selena Gomez, care, in pofida varstei fragede a dat dovata de stil si clasa pe covorul rosu. La fel si Lady Gaga, care de data aceasta a ales sa poarte o rochie eleganta, dar nu a renuntat la stilul ei mai excentric.

  • Vedete - Cele mai tari vedete ale anului 2011

    Nu toate vedetele starnesc agitatie in momentul in care isi fac aparitia in public, dar sunt cateva care reusesc de fiecare data sa se faca remarcate. Iata care sunt cele mai tari vedete ale anului 2011 si inspira-te si tu din stilul lor, deoarece sunt intr-adevar niste surse veritabile de inspiratie si muze perfecte, demne de a fi luate in considerare.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii