Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Fiat 500 Gucci

Vineri, 03 Iunie 2011

Fiat 500 Gucci
Foto: Hepta
Fiat a lansat Fiat 500 Gucci, o reeditare a uneia dintre cele mai iubite masinute, in colabrare cu celebrul brand de moda.

Cine ar putea sa uite celebra masiuta simbol a anilor 50? Iata ca s-a facut o reeditare a acesteia, special pentru a delecta iubitoarele de moda si de masini frumoase. De detaliile si de customizarea noului model Fiat 500 Gucci s-a ocupat chiar Frida Giannini impreuna cu cei de la Fiat Centro Stile.

Noul 500 este sic si eologic si sigur. Culorile sunt tipice pentru brandul Gucci , alb sau negru, completate de o dunga rosie.

Toate detaliile masinii au fst customizate cu monograma Gucci, inclsiv cauciucurile. Designul este unul elegant, sumplu si clasic, o opera de arta marca Gucci.

Frida Giannini, directorul de creatie Gucci, a declarat ca in anii 50 Fiat 500 a fost simbolul unei revolutii, asadar a avut multe puncte comune cu Gucci. A vazut in aceasta colaborare posibilitatea de a crea un nou style-icon si vazand rezultatele, suntem siguri ca i-a reusit.

fiat-gucci-1.jpg
fiat-gucci-2.jpg
fiat-gucci.jpg
 Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii