Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Jennifer Love Hewitt va regiza lungmetraje in 2011

Marti, 18 Ianuarie 2011
Jennifer Love Hewitt va regiza lungmetraje în 2011
Foto: Hepta
Actrita americana Jennifer Love Hewitt va regiza in 2011 primul ei lungmetraj, intitulat "Wait Till Helen Comes", informeaza contactmusic.com.

Jennifer Love Hewitt, starul din serialul TV "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer" - care a regizat cateva episoade pentru acest show - va regiza si va produce primul ei lungmetraj, intitulat "Wait Till Helen Comes". Filmul va spune povestea unei familii care afla prea tarziu ca locuinta in care s-a mutat este bantuita.

Scenariul, o adaptare a romanului omonim scris de Mary Downing Hahn, graviteaza in jurul unei fetite in varsta de 12 ani, cel mai mare dintre cei trei copii ai familiei, care descopera fantoma unei tinere femei ce ar putea reprezenta un pericol pentru ei.

Nu se cunosc deocamdata numele actorilor distribuiti in acest proiect, iar filmarile vor debuta in vara acestui an, informeaza Mediafax .

Jennifer Love Hewitt a primit prima nominalizare din cariera la Globul de Aur in acest an, la categoria "cea mai buna actrita intr-o miniserie TV sau lungmetraj pentru televiziune", pentru rolul din filmul "The Client List". Trofeul a revenit insa actritei Clare Danes, pentru rolul din lungmetrajul TV "Temple Grandin".

Jennifer Love Hewitt va putea fi vazuta, la inceputul anului 2011, pe micile ecrane americane in lungmetrajul TV "The Lost Valentine", in care va juca alaturi de Betty White. Actrita americana a publicat recent si un roman, intitulat "The Day I Shot Cupid".

Love Hewitt, in varsta de 31 de ani, este cunoscuta pentru rolul din productia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat in filmul "Stiu ce ai facut asta-vara/ I Know What You Did Last Summer", dar si in continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai facut asta-vara/ I Still Know What You Did Last Summer". Actrita poate fi vazuta in prezent in serialul "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer", in care joaca rolul Melindei Gordon, o tanara care poate sa comunice cu fantomele care nu au parasit lumea terestra.




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii