Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Marii castigatori la MTV Video Music Awards 2011

Marti, 30 August 2011
Marii castigatori la MTV Video Music Awards 2011
Sursa foto: Hepta
Printre castigatorii galei MTV Video Music Awards 2011, ce a avut loc in acest week-end la Los Angeles, s-au numarat cantaretele americane Britney Spears si Katy Perry, la categoriile ”cel mai bun videoclip pop”, respectiv ”cel mai bun videoclip al anului”.

Gala MTV Video Music Awards (VMA) de la Los Angeles a fost deschisa de catre Lady Gaga, deghizata in barbat, care a interpretat piesa ”You and  I”, acompaniata de un grup de dansatori si de Brian May, legendarul chitarist al trupei Queen.

Potrivit presei americane, vedeta serii a fost cantareata Beyonce, care, desi a purtat o rochie superba de culoare portocalie semnata Lanvin, destul de larga, nu a reusit sa isi ascunda sarcina.

Beyonce este casatorita cu rapperul Jay-Z  si dupa ce a evitat presa de cateva ori si a refuzat sa raspunda speculatiilor care sustineau o posibila sarcina, cantareata s-a hotarat sa iasa in public in cadrul galei MTV Video Music Awards 2011 si sa isi afiseze abdomenul proeminent.

Beyonce a fost una dintre castigatoarele serii la categoria ”cea mai buna coregrafie” pentru videoclipul piesei ”Run the World (Girls).

Britney Spears a castigat trofeul pentru ”cel mai bun videoclip pop” pentru piesa ”Till the World End”.

Premiul pentru ”cel mai bun videoclip rock” a fost castigat de trupa Foo Fighters, iar Justin Bieber s-a impus la categoria ”cel mai bun videoclip al unui cataret”, cu piesa ”U Smile”, in timp ce Lady Gaga a castigat trofeul la categoria ”cel mai bun videoclip al unei cantarete”, pentru videoclipul piesei ”Born This Way”. Acelasi material s-a impus si la categoria ”cel mai bun videoclip cu un mesaj”.

Cantareata britanica Adele a triumfat la patru categorii tehnice – regie, regie artistica, montaj si imagine, pentru videoclipul piesei ”Rolling in the Deep”, potrivit Mediafax.

In cadrul galei MTV Video Music Awards 2011 , a fost adus un omagiu si cantaretei britanice Amy Winehouse, decedata in luna iulie, la Londra, la varsta de 27 ani.

Premiile MTV Video Music sunt decernate in urma voturilor exprimate de public.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii