Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Povestea vietii Annei Nicole Smith, sursa de inspiratie pentru opera

Marti, 04 Ianuarie 2011
Povestea viecii Annei Nicole Smith, sursa de inspiratie pentru opera
Foto: Hepta
Anna Nicole Smith
, vedeta Playboy care a trecut in nefiinta in februarie 2007, a inspirat scrierea unui libret pentru un spectacol de opera care va pus in scena la Royal Opera House din Londra (ROH), informeaza guardian.co.uk.

Anna Nicole Smith a fost o chelnerita care a ajuns vedeta Playboy, casatorindu-se apoi cu un om de afaceri foarte bogat, J. Howard Marshall, mai mare cu 62 de ani decat ea. In pofida acestui mariaj, din cauza proceselor privind averea lui Marshall, Anna Nicole Smith era foarte saraca cand a decedat, la varsta de 39 de ani.

Desi viata ei tumultoasa seamana mai mult cu o telenovela, compozitorul Mark-Anthony Turnage crede ca ar putea fi un spectacol de opera dramatic, relateaza Mediafax .

Tony Hall, CEO al ROH, i-a cerut compozitorului Turnage sa constuiasca un spectacol care sa aiba la baza un subiect contemporan. Astfel, Turnage a ales-o pe Smith ca eroina a acestui spectacol de opera deoarece este un personaj contemporan, dar in acelasi timp ilustreaza nebunia si lipsurile caracterului uman la nivel universal.

Anna Nicole Smith a murit in 2007, din cauza unei supradoze de medicamente, singurul supravietuitor al sau fiind fiica ei, Dannielynn, care in prezent are 3 ani. Fiul lui Anna Nicole Smith, Daniel, a murit la varsta de 20 de ani, in 2006.Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii