Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Printul William si Kate Middleton - nunta regala

Luni, 02 Iunie 2008
Printul William si Kate Middleton - nunta regalaPersonalul Casei Regale din Marea Britanie face o serie de demersuri pentru alegerea bisericii unde va fi oficiala ceremonia casatoriei printului William cu Kate Middleton, ceea ce inseamna ca anuntul oficial privind nunta celor doi va fi facut in curand, informeaza The Telegraph, in editia online.

"Se spune ca William ar prefera Capela St. George, insa aceasta nu este suficient de incapatoare pentru a gazdui toate persoanele despre care se presupune ca vor fi pe lista de invitati", a declarat unul dintre membrii personalului Familiei Regale britanice.
   
Prin excluderea acestei locatii, "raman in discutie Catedrala St.Paul sau Westminster Abbey si este putin probabil ca printul Charles sa vrea ca nunta sa aiba loc la Westminster Abbey", a adaugat sursa citata.
   
Printul Charles a refuzat ca nunta cu prima sa sotie, Lady Diana Spencer, sa aiba loc la Westminster Abbey, deoarece acolo avusesera loc, cu doi ani inainte, funeraliile unchiului sau, Contele Mountbatten.
   
"Imi aduc aminte ca politia i s-a plans lui Charles ca nu aveau efective suficient de mari pentru a asigura securitatea pe ruta dintre Palatul Buckingham si Catedrala St. Paul", a adaugat sursa citata.
   
Westminster Abbey este un loc care are conotatii triste si pentru printul William, catedrala fiind locul unde a avut loc slujba de inmormantare a mamei sale, in 1997.
   
Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a cerut-o in casatorie pe Kate Middleton de Craciun, nunta urmand sa aiba loc in vara lui 2009. "Trebuie trecute o serie de poduri pana sa fie facut anuntul" oficial, a declarat, pentru revista People, o sursa apropiata Casei Regale britanice.

"Logodna facuta de Craciun ii va permite lui sa isi indeplineasca datoriile serviciului militar. De asemenea, ii va permite lui Kate sa fie prezentata treptat Casei Regale si sa dobandeasca deprinderi in chestiuni precum protocolul sau serviciile", a mai precizat sursa.


sursa: mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii