Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Vedete la bustul gol in anul 2011!

Vineri, 09 Decembrie 2011
Vedete la bustul gol in anul 2011!Momentele cu vedete la bustul gol din acest an au fost memorabile.

David Beckham si-a petrecut vara in Malibu facand surf, in timp ce Jake Gyllenhaal si-a flexat muschii in Hawaii intr-o vacanta de familie.

Zac Efron si-a etalat fizicul delicios pe plaja si a ramas in topul preferintelor noastre si in acest an, iar Andrew Garfield ne-a aratat in sfarsit ce a ascuns sub costumul sau de Superman.


Vedete la bustul gol in anul 2011!

Dintre toti acesti barbati apetisanti care credeti ca merita numarul 1 in topul de vedete la bustul gol?

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Vedete - Cele mai tari vedete ale anului 2011

    Nu toate vedetele starnesc agitatie in momentul in care isi fac aparitia in public, dar sunt cateva care reusesc de fiecare data sa se faca remarcate. Iata care sunt cele mai tari vedete ale anului 2011 si inspira-te si tu din stilul lor, deoarece sunt intr-adevar niste surse veritabile de inspiratie si muze perfecte, demne de a fi luate in considerare.

  • Cele mai prost imbracate vedete in 2011

    Ok, am inteles, aceste vedete vor sa faca senzatie cu parul lor roz sau cu chilotii lor cu tinte. Insa ce ar fi daca, in locul lor, ar alege un look clasic, elegant sau si-ar lasa pur si simplu talentul sa vorbeasca de la sine? Nu-mi amintesc sa o fi vazut pe Marylin Monroe vreodata intr-o rochie de carne…

  • MTV Video Music Awards 2011 - Cele mai bine imbracate vedete

    A avut loc MTV Video Music Awards 2011 si iata care au fost cele mai bine imbracate vedete de la ceremonie. Vedetele au aratat grozat pe covorul alb in deschiderea ceremoniei, dar printre cele mai bune tinute se numara Beyonce, Katie Holmes si altele.

  • Lily Allen planuieste sa se marite de Anul Nou

    Lily Allen vrea sa se casatoreasca cu iubitul ei, Sam Cooper, de Anul Nou, dupa ce luna trecuta a pierdut o sarcina, un eveniment nefericit care i-a apropiat pe cei doi si mai mult, informeaza dailymail.co.uk.

  • Scarlett Johansson va manca pizza de Anul Nou

    Actrita Scarlett Johansson va petrece seara de Anul Nou impreuna cu sotul sau, actorul Ryan Reynolds, mancand pizza si urmarind serialul TV cult "The Twilight Zone/ Zona crepusculara", informeaza Contact Music.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii