Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bucataria - Trenduri 2011

Joi, 16 Iunie 2011
Bucataria - Trenduri 2011
Sursa foto: Hepta
In acest an, trendurile in materie de design interior propun o combinatie intre practic si estetic pentru cea mai importanta incapere din casa ta, bucataria.

Daca iti place sa iti petreci mare parte din timpul tau in bucatarie, atunci stii cat de important este ca aceasta sa fie dotata cu toate utilitatile de care ai nevoie pentru a te simti cat mai bine si pentru a intampina toate nevoile tale in ceea ce priveste munca in gospodarie. culorile, mobilierul si elementele decorative contribuie la imaginea de ansamblu a bucatariei tale.

Bucataria colorata


Coloreaza-ti bucataria, precum si mobilierul in toate culorile. Anul acesta trendurile ti-o permit. Cateva culori vii si elemente decorative si bucataria ta se va transforma intr-un adevarat teren de joaca pentru copii. Incaperea colorata va deveni o adevarata atractie pentru familia ta si prietenii tai apropiati.

Concentreaza-te pe latura estetica, dar nu o scapa din vedere si pe cea practica. Asigura-te ca bucataria ta indeplineste conditiile necesare pentru a-ti usura munca in gospodarie. Este foarte important sa detii suficient spatiu pentru mesele tale zilnice.

bucatarie-colorata1.jpg
bucatarie-colorata2.jpg
bucatarie-colorata3.jpg
 


Bucataria minimalista


Stilul minimalist
este ultimul mare trend in materie de design interior pentru anul 2011. Daca vrei sa fii un pas cu tendintele, vei avea sansa sa alegi decoruri mai clasice pentru bucataria ta. Nuante uniforme si neutre sunt cateva dintre cele mai populare tonuri folosite pentru a crea efectul minimalist. Bucataria ta va arata absolut uluitor daca te hotarasti sa asortezi mobila cu masa, scaunele si alte decoratiuni.

Poti folosi nuante de bejuri, negru si alb. Adoptand acest trend, vei conferi bucatariei tale un aer rafinat.

bucatarie-minimalista1  (1).jpg
bucatarie-minimalista1  (2).jpg
bucatarie-minimalista3.jpg
 


Bucataria rustica


Daca esti fana a stilului rustic, in acest an, vei avea sansa sa iti decorezi bucataria dupa bunul plac. Foloseste materiale precum lemnul in nuante versatile si pastreaza efectul de vezhi si uzat in modelele mesei si ale scaunelor.

Este unul dintre cele mai interesante si pline de creativitate trenduri in design interior pentru anul acesta. Ideea este sa creezi iluzia de vechi atat cand vine vorba de mobila, cat si in ceea ce priveste podeaua sau alte detalii. Totusi, masa si scaunele trebuie sa fie cat mai confortabile.
 
bucatarie-rustica1.jpg
bucatarie-rustica2.jpg
bucatarie-rustica3.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Design interior – Trenduri 2011

    Este inceputul unui nou sezon si avem de-a face cu noi trenduri nu doar in moda, ci si in materie de design interior. Trendurile in materie de design interior pentru anul 2011 prezinta un respect profund pentru valorile familiei si pentru radacinile arborelui genealogic, prin elemente etnice, vintage si culori care ne amintesc de trecut.

  • Bucataria - clasica

    Senzualitatea si atractivitatea clasicului confera bucatariei o nota de stil si exuberanta. Tonurile in culori calde si liniile clasice creeaza un spatiu luminos si functional. Lemnul masiv in nuanta ciresului, prevazut cu manere antice imbraca elegant incaperea.

  • Bucataria in stil mediteranean

    Daca iti doresti ca bucataria ta sa fie cat mai luminata si spatioasa, fara ingramadeala si dezordinea care apare in general in bucatariile obisnuite, incearca sa iti amenajezi bucataria in stil mediteranean.

  • Bucataria in stil italian

    Nu este nevoie sa calatoresti pana in Italia pentru a avea un interior in stil italian. Afla care sunt elementele de baza ale acestui tip de decoratiune interioara si poti avea propria ta bucatarie in stil italian, chiar daca te afli la o distanta considerabila de Italia. Asa ca nu trebuie sa calatoresti tu pana in aceasta tara, ci specificul ei va veni la tine fara prea mare efort.

  • Bucataria si armonia Feng Shui

    Feng Shui reprezinta o straveche invatatura chinezeasca care va poate transforma locuinta intr-un loc plin de armonie si de energii pozitive.

    In China, bucataria este simbolul bogatiei familiale si se numara printre cele mai importante camere.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii