Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Moda 2011

Joi, 24 Martie 2011
Moda se schimba in permanenta, se demodeaza atat de repede incat hainele schimbate de la un sezon la altul par ca nu mai au ce cauta in dulapul nostru. Si astfel am ajuns si la moda 2011 - un nou an, doua noi sezoane, de iarna si ulterior de primavara - vara.

Moda 2011
Foto: Hepta
Iubesti moda? Sau dimpotriva, iti este indiferenta? Ce e sigur este faptul ca oricum ai gandi, ea face parte din viata ta, de la simplul fapt ca trebuie sa porti haine. Si nimeni nu va purta astazi haine din secolul trecut in orice caz. Ci va purta ceea ce se poarta. :)

Si daca tot trebuie sa purtam haine, de ce sa nu purtam haine frumoase, nu-i asa?

Daca vreti sa fiti la curent cu tot ce inseamna moda 2011, aveti mai jos o lista, aflata in continua updatare, cu cele mai importante trenduri si noutati in materie de fashion pentru acest an. Asa ca, bineinteles, ramaneti cu click-ul pe noi.


Marinela Gheorghe


Moda 2011

Genti primavara - vara 2011

Genti plic pentru primavara - vara 2011

Pantofi 2011

6 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le aiba in dulap

Noile tendinte in moda 2011

Coafuri 2011

Idei pentru cele mai reusite tinute de club

Coafuri 2011: bucle retro si onduleuri nefinisate

Blugi 2011

Botine 2011: modele care se gasesc in magazine

Bluze 2011

Pantaloni 2011

Fuste 2011

Machiaje 2011: pleoape metalizate
 
Rochii 2011

Saluri si esarfe 2011

Tendinte 2011: tinute in stilul anilor '70

Tendinte 2011: tinute office

Tendinte 2011: coafurile cu volum

Manichiura 2011: trenduri coloristice



Te-ar putea interesa:
  • Moda anului 2011 in cifre

    Cu toate ca matematica nu este punctul meu forte, in 2011 am ales sa tin evidenta, si am calculat un set de cifre care incapsuleaza moda acestui an.

  • Moda si iar moda

    Asa cum spuneam si in editorialul trecut, vom vorbi din ce in ce mai mult despre moda, vom pune un accent si mai mare pe ideea de stil, pe ultimele trenduri si va vom prezenta cele mai interesante prezentari la fashion week-urile de pe mapamond.Asa cum poti vedea sau cum probabil stii deja, sectiunea moda & frumusete si-a schimbat look-ul. Am incercat sa va oferim un acces la informatie mai facil, precum si posibilitatea de a ajunge mai rapid la acele informatii care va intereseaza.

  • Moda si frumusete

    Nu demult a fost lansat concursul Fii fashion editor pentru Stilfeminin! si deja au inceput sa vina articole pe teme din cele doua domenii, moda si frumusete. Si nu mare mi-a fost surpriza, una placuta de altfel, sa descopar un caracter usor literar in articolele pe care le-am primit pana acum.

  • Despre sectiunea de moda

        Dragele mele, am vorbit in ultimul timp despre modificarile prin care trece stilfeminin.ro. Ca urmare a interesului foarte pronuntat vis-à-vis de moda, am hotarat sa schimbam fata sectiunii cu acelasi nume pentru a putea sa va oferim o imagine cat mai completa asupra noutatilor din acest domeniu.    Speram ca modificarile sa fie de bun augur. Chiar sunt curios care sunt reactiile voastre. Pentru ca nu doar mie trebuie sa-mi placa, si nici doar colegelor mele Cristina, Bianca, Georgiana sau Claudia, ci in primul si in primul rand voua. Daca prin ea comunicam mai bine cu voi, daca astfel va gasiti mai repede articolele favorite, si daca design-ul vi se pare atragator, atunci inseamna ca suntem pe drumul cel bun.    Incercam totodata sa va oferim si cat mai multe articole si stiri despre ce se intampla in lumea modei. Asa cum v-am informat despre ce s-a intamplat la Milan Fashion Week, apoi la festivalul de moda din New York, acuma incercam sa va prezentam zilnic noutatile prezentate in capitala traditonala a modei in cadrul Paris Fashion Week.

  • Moda toamna 2010

    Spunem la revedere verii, soarelui, caldurii, vacantei si totodata si trendurilor specifice, facand loc modei de toamna - iarna 2010 - 2011. Dam la o parte rochiile, fustele, sandalele si aducem in loc articolele vestimentare de toamna si, ulterior, iarna: geci, trenciuri, paltoane, cizme, fulare, manusi... Inca ni se par undeva departe vremea urata, frigul si vestimentatia specifica, insa practic, nu mai dureaza mult pana cand vom fi nevoite sa ne schimbam radical garderoba. 

Mesaje (4) »
...
scris de sdfsdf, April 05, 2011

Sa joci la Cazino nu e asa greu. ai deasemenea turnee online de Poker si Pariuri sportive.

...
scris de vizitator, April 06, 2011

Am gasit si cateva bijuterii 2011

...
scris de IuliaLazar, April 11, 2011

Dungi, imprimeuri etno si florale, genti plic...nu stiu cum dar pe toate le vad potrivindu-se cu un mini rosu, cam ca cel pe care nescafe il pune la bataie. Cand "vad" un outfit, il vad cu totul, pana si locul pe unde m-as plimba in el :))

...
scris de tgasgfjk, March 07, 2015

Afla si tu cel mai ieftin site de haine!! --------> http://goo.gl/IiT2NN <--------------------- Preturi pentru orice buzunar !!! ---------> http://goo.gl/IiT2NN <---------------------

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii