Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Aperitive de toamna - Oua si rosii umplute

Marti, 14 Octombrie 2008
Aperitive de toamna - Oua si rosii umpluteAperitivele preparate cu ingeniozitate sunt intotdeauna apreciate la maxim de invitatii nostrii.

Asadar, de ce sa nu optam de data aceasta pentru un aperitiv usor de preparat, clasic pe care sa-l reinventam dupa bunul plac al imaginatiei noastre.

In acest sens, iti recomandam clasicele oua umplute, la care poti adauga si rosii.



Ingrediente:

 - 6 rosii
 - 6 oua
 - 80 g unt
 - 6 triunghiuri branza topita
 - 2 bucati ardei verde
 - 1 ceapa
 - 300 g branza dulce
 - 6-8 masline negre
 - sare
 - piper



Mod de preparare:
     Se fierb ouale tari, dupa care se cureta, se taie in jumatate, se scot galbenusurile si se amesteca apoi cu jumatate din cantitatea de unt si branza topita pana se obtine o pasta omogena cu care se umplu jumatatile de albusuri fierte.
   
     Se spala apoi rosiile, se taie si acestea in jumatate, se scoate miezul si se lasa deoparte sa se scurga pana se pregateste pasta de branza.
   
     Se curata ceapa, se taie marunt, se amesteca apoi cu branza si untul si se pune sare si piper dupa gust. Se umplu jumatatile de rosii cu aceasta pasta si se decoreaza dupa imaginatie.
   
    Se aseaza apoi pe un platou jumatatile de rosii si de oua si se servesc la masa dupa ce au fost tinute la frigider timp de de 20 de minunte.

Pofta buna!
Te-ar putea interesa:
  • Rosii umplute cu carne

    Ai nevoie de: - carne de vaca 350 de g- carne de porc 200 de g- rosii 2 kg

  • Rosii umplute cu carne de pui si ciuperci

    Ingrediente

    12 rosii mijlociiputina carne de pui fiarta fripta3 sau 4 ciupercisare,piper,putin otet

  • Aperitive pentru copii

    Ingrediente

    felii de castravete, 
    felii de rosii,
    crema de branza, 
    masline.

  • Mere umplute

    Pentru a uimi musafirii, pregatiti acest desert rapid si foarte delicios. Aveti nevoie de 4 mere mari, 4 linguri de dulceata de visine, 4 linguri de zahar, 4 lingurite de unt si 100 g alune sau migdale.

  • Oua umplute cu carne de pasare

    Daca ti-e pofta de ceva mai consistent si delicios in acelasi timp, iti recomandam oua umplute cu carne de pasare.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii