Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cea mai mare chiftea din lume, preparata in SUA, a intrat in Cartea Recordurilor

Marti, 03 Noiembrie 2009
Cea mai mare chiftea din lume, preparat Ón SUA, a intrat in Cartea RecordurilorUn restaurant din statul New Hampshire (estul Statelor Unite ale Americii) a stabilit, duminica, un nou record Guinness pentru cea mai mare chiftea din carne, care a cantarit 101 kilograme, informeaza bbc.co.uk.

Matthew Mitnitsky, proprietarul restaurantului Nonni's Italian Eatery din orasul Concord, a declarat ca recordul a fost omologat de Guinness World Records.

Vechiul record, o chiftea din carne cu o greutate de 90 de kilograme, a fost stabilit in urma cu aproape doua luni, dupa ce realizatorul tv Jimmy Kimmel a promis ca va dobori un record stabilit in august, in Mexic (49,5 kilograme), informeaza Mediafax .

Pentru a dobori recordul, chifteaua trebuie sa aiba dimensiuni mai mari decat cel al preparatului normal, sa fie pregatita din aceleasi ingrediente, in maximum 24 de ore, si sa fie comestibila.

Chifteaua preparata de Mitnitsky a fost ulterior donata asociatiei Friendly Kitchen din Concord, care ofera hrana persoanelor defavorizate.Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii