Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ecler piticot

Vineri, 14 Decembrie 2007
Ecler piticotIngrediente:

Gogosele:
3 oua
100 ml ulei
250 ml apa
1/2 lingurita sare
125 g faina

Glazura:
2 linguri margarina
150 g zahar pudra
2 linguri cacao
2 linguri apa fierbinte

Se fierbe uleiul, apa si sarea in clocot si se adauga faina. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga ouale, se mixeaza bine. Se formeaza gogosele cu lingurita, se pun la copt in tava unsa si cu hartie de copt. Dupa racire se taie cu capacel si se umplu cu pudding de vanilie.

Vor deveni cu siguranta preferatele copiilor d-voastra.


Prietena voastra Marin Maria va doreste un Craciun delicios!


Mesaje (3) »
...
scris de Cornelia, January 03, 2008

Eclerul mini este foarte gustos si bun pentru petreceri.Dar,din pacate,nu intotdeauna aluatul iese cum trebuie,desi,pare foarte simplu.

...
scris de vizitator, May 14, 2008

este foarte bun

...
scris de kmelia, July 17, 2008

de ce nu ne spuneti si cat timp se coc?stiu k depinde de cuptorul fiecaruia,dar cu aproximatie............si nu cumva in timpul coptului nu trebuie sa se deschida capacul de la aragaz?cum e?

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii