|
GALBANI – gust traditional italian pentru delicii culinare
|
Marti, 27 Noiembrie 2012 |
De Sarbatori, savureaza alaturi de cei dragi branzeturile fine Galbani!
Produse in Italia, se potrivesc perfect in meniurile festive, de la aperitiv si pana la desert.
Incearca o data si te vei convinge definitiv ca folosind branzeturile
Galbani precum mozzarella
, gorgonzola, ricotta, grana padano si mascarpone vei obtine cele mai rafinate si apreciate preparate culinare.
Descopera in cele ce urmeaza secretele fiecareia dintre branzeturile Galbani:
Mozzarella Galbani este obtinuta dupa o reteta traditionala ce consta in obtinerea produsului din lapte de calitate superioara. Nelipsita din dieta mediteraneana, mozzarella Galbani este un produs usor, sanatos, fara conservanti.
Mozzarella mini Galbani este un produs inovativ datorita formei sale - bulgarasi de aproximativ 8g. Se pastreaza in zer si este disponibila in pungute practice de 150g. Mozzarella mini Galbani este deosebit de gustoasa servita ca si aperitiv, in combinatie cu rosii sau alte legume, asezonata cu ulei de masline si busuioc. De asemenea, este ideala pentru salate usoare si delicioase, dintre cele mai creative.
Gorgonzola Galbani este produsa din lapte integral provenit din zone certificate de catre Consortiul Branzei Gorgonzola. Acesta supravegheaza pastrarea autenticitatii produselor, garantata de sigiliul D.O.P. (denumire de origine protejata). Gorgonzola Galbani, innobilata cu mucegai albastru, are o consistenta cremoasa si o aroma inconfundabila, fiind o branza ideala pentru preparate fine si rafinate.
Gorgonzola Cremoso are un gust dulceag, o textura deosebit de cremoasa si este foarte usor de tartinat. Poate fi folosita ca ingredient in retetele de aperitive si sosuri sau poate fi servita ca desert sau impreuna cu paine ori biscuiti crocant.
Gorgonzola Intenso are o textura mai compacta si un gust mai picant si mai intepator decat Gorgonzola Cremoso, fiind ideala pentru salate. Se poate servi alaturi de fructe precum struguri si smochine.
Gorgonzola Galbani Cremoso si Intenso sunt recunoscute de maestri bucatari din intreaga lume, fiind foarte apreciate in diverse combinatii cu legume sau fructe, paste, risotto, pizza, fripturi si sosuri alese.
Ricotta Galbani este o branza proaspata, ideala pentru o dieta echilibrata si sanatoasa, fiind o buna sursa de proteine si este bogata in calciu (100g asigura peste 30% din necesarul zilnic de calciu al unui adult).
Cu o consistenta usoara si cremoasa, ricotta Galbani este un ingredient perfect pentru preparate cu specific italian, precum paste, cannoli, ravioli, lasagna si pizza, dar mai ales pentru prepararea diferitelor deserturi de la placinte, tarte si briose pana la creme fine si savuroase pentru prajituri si torturi.
Datorita aromei inconfundabile si a gustului sau delicat , ricotta Galbani poate fi servita ca atare, impreuna cu grisine, paine prajita, migdale, nuci, legume fierte sau la cuptor.
Branza cu denumire de origine protejata, Grana Padano este una dintre cele mai vechi si apreciate din Italia.
Grana Padano Galbani este o branza tare, savuroasa, care pastreaza de secole aceeasi reteta ce confera produsului o textura granulata si o aroma intensa, usor sarata. Este ideala pentru persoanele interesate de o alimentatie sanatoasa, fiind obtinuta din lapte de vaca semidegresat si avand un continut bogat in aminoacizi. Poate fi consumata simpla, taiata in cuburi sau in felii, alaturi de salate, fructe si vin rosu, sau impreuna cu dulceata sau miere.
De asemenea, este ideala pentru a fi rasa deasupra unor preparate calde cu specific italian, precum lasagna, risotto, paste.
Originara din nordul Italiei, regiunea Lombardia, Mascarpone este una dintre cele mai cunoscute branzeturi, fiind un ingredient esential pentru multe preparate cu specific italienesc. Galbani foloseste o reteta traditionala ce ofera branzei Mascarpone o cremozitate irezistibila. Aroma sa delicata, usor dulceaga si parfumata face din Mascarpone Galbani un ingredient ideal pentru a transforma fiecare reteta intr-o delicatesa.
Avand o textura fina si cremoasa, mascarpone Galbani este recunoscut si apreciat de maestri bucatari din intreaga lume. Mascarpone Galbani este un ingredient ideal pentru prepararea deserturilor calde sau reci, in special tiramisu, torturi, cheesecake-uri sau tarte cu fructe, dar poate fi consumat si ca atare alaturi de fructe proaspete sau tartinat in combinatie cu cacao si zahar vanilat.
De asemenea, mascarpone Galbani este foarte potrivit pentru prepararea retetelor de risotto, lasagna, a supelor si sosurilor. Poate fi amestecata cu diverse condimente pentru a obtine un sos picant sau cu alte tipuri de branza, pentru a fi servita impreuna cu legume verzi, paste, biscuiti crocanti sau paine prajita.
Mascarpone Galbani este disponibil in doua variante de gramaj: mascarpone 250gr si mascarpone 500 gr.
Te-ar putea interesa: GALBANI – gust traditional italian pentru delicii culinareDe Sarbatori, savureaza alaturi de cei dragi branzeturile fine Galbani!Produse in Italia, se potrivesc perfect in meniurile festive, de la aperitiv si pana la desert.Incearca o data si te vei convinge definitiv ca folosind branzeturile
Galbani precum mozzarella |
|
|
|
|
|
|
Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival Vrei sa afli cum poti avea un suflet fericit intr-un corp sanatos? Vrei sa inveti ce schimbari trebuie sa faci in viata ta pentru a stabili echilibrul intre trup, minte si spirit? Vrei sa descoperi tehnici noi pentru a fi mai relaxat? Vrei sa gasesti instrumente care te vor ajuta sa ai o noua abordare in relatii si cariera pentru a avea succes?
-
Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
Cu toamna in par Vrei o schimbare de look pentru un nou anotimp? Vrei sa primesti toamna cu bratele deschise si cu un chip schimbat? Incepe cu parul - o tunsoare potrivita, care sa iti puna in evidenta trasaturile si frumusetea este primul pas in imbunatatirea look-ului.
-
Cu toamna in par
Make-up trends pentru sezonul rece Privirile ucigatoare, in cel mai bun si figurat sens al cuvantului, sunt la putere in acest sezon, in materie de make-up. Pornind de la culoare si ajungand pana la schimbarea formei sprancenelor, totul in acest sezon graviteaza in jurul machiajului ochilor.
-
Make-up trends pentru sezonul rece
Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei Intre 27 si 29 septembrie Targul Ghidul Miresei, organizat in Centrul
Expozitional Romexpo, aniverseaza cea de a X-a editie. Organizatorii au
pregatit viitorilor miri un nou numar al revistei Ghidul Miresei si
premii de peste 10.000 de euro: o nunta completa, o luna de miere,
rochii de mireasa, accesorii, sedinte foto, muzica pentru nunta,
bijuterii si accesorii.
-
Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
Umbrele...de toamna Toamna se apropie si vremea capricioasa incepe sa puna stapanire pe tara noastra. In afara
de jachete, pulovere si pantaloni trebuie neaparat sa-ti accesorizezi tinuta cu noile...umbrele,
atat de necesare intr-o toamna ploioasa.
-
Umbrele...de toamna
Cum sa ai buze frumoase Cine nu isi doreste buze senzuale, moi, delicate si perfect conturate? Aceasta toamna sta, in ceea ce priveste nuantele buzelor, sub semnul culorii si pasiunii. Astfel, pe scena se vor prezenta culori dintre cele mai senzuale si incitante, puternice si pline de feminitate. Make-up artistii anunta o toamna colorata si sexy, iar stilul "total make up" revine in forta, scotand astfel in evidenta intregul chip, fara a pune accent pe o singura parte a acestuia.
-
Cum sa ai buze frumoase
Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna Vesta confortabila este una dintre elementele esentiale ale garderobei
de iarna. Cand o porti peste o rochie draguta cu imprimeuri, o pereche
de blugi sau un pulovar, aceasta adauga un element textural cool
oricarei tinute fara a o ingreuna.
-
Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
|
|
|
|
|
|
|
|