Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Mancaruri traditionale de boboteaza

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Mancaruri traditionale de boboteazaMancarurile tipice care se servesc de Boboteaza sunt, in cele mai multe zone ale tarii, coliva - grau pisat, fiert, indulcit cu miere si amestecat cu nuca pisata, bob fiert, fiertura de prune sau perje afumate, sarmale umplute cu crupe, bors de fasole alba, bors de peste sau mancaruri cu peste.



Te-ar putea interesa:
  • Pregateste mancaruri traditionale de Sfantul Ion

    Considerata ultima sarbatoare de iarna, Sfantul Ion vine la inceputul lui ianuarie sa desavarseasca petrecerile din sezonul rece. Pentru ca multe familii au sarbatoriti cu numele de Ion sau Ioana, gospodinele se intrec din nou in a gati cele mai gustoase mancaruri. Traditia spune ca pentru aceasta zi trebuie pregatiti colaci, sarmale si alte mancaruri traditionale.

  • Cele mai potrivite mancaruri pentru cina

    Seara ne intoarcem intotdeauna obositi acasa dupa o zi de munca si nu avem timp sa preparam ceva sanatos, dar si gustos. Iata cateva idei pentru o cina sanatoasa.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii