Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Meniu de sarbatoare: carnea de miel

Joi, 21 Aprilie 2011
Meniu de sarbatoare: carnea de mielUn aliment nelipsit de la masa de Paste a romanilor, carnea de miel poate fi prezenta in foarte multe feluri de mancare..

Carnea de miel
este frageda si usor de digerat. Contine sodiu, potasiu, magneziu, zinc, seleniu, vitaminele B1, B2 si PP.

Valoarea proteica a carnii de miel este una ridicata, avand un mare continut de lipide (grasimi).

In ceea ce priveste colesterolul, acesta este de 75 mg la suta de grame, ceea ce face ca acest aliment sa nu fie recomandabil persoanelor ce sufera de boli cardiace, ateroscleroza sau prezinta un nivel ridicat de colesterol.

In schimb, acest tip de carne imbunatateste activitatea splinei si rinichilor, inlatura starea de oboseala si slabiciune, fiind ideal pentru indepartarea asteniei si a senzatiei de balonare disconfort gastric. In plus, medicina naturista il recomanda pentru cresterea capacitatii sexuale masculine.


Te-ar putea interesa:
  • Miel in sos de iaurt

    Se iau: 1 kg carne macra de miel,  200 ml iaurt  zeama de la o lamaie,  2 linguri ulei,  2 cepe taiate felii,  2 lingurite boia iute, 2 lingurite chimen, macinat  400 g rosii decojite, din conserva, 3 ardei iuti rosii, 3 linguri patrunjel verde, tocat,  sare si piper dupa gust.

  • Tocanita cu carne de miel

    Toamna si-a facut aparitia, din nou in vietile noastre. De acum, veti putea prepara mancaruri delicioase cu indragitele legume de sezon. Doriti sa va diversificati meniul? Incercati delicioasa tocanita cu carne de miel.

  • Budinca din carne de miel

    Se iau: 400 g carne miel,150 carne porc ,100 g ciuperci proaspete sau 1/2 -1 conserva ciuperci, 5 oua ,3 linguri bulion, 2 linguri smantana, linguri branza rasa, 100 g paine,1/3 pahar lapte, boia, verdeata proaspata, sare si piper, dupa gust.

  • Drob de miel in aluat

    Ingrediente: Pentru umplutura: 1/2 kg maruntaie de miel, 1 lingura smantana,  2 oua, putin lapte, 1 felie de paine, marar, patrunjel, 1 legatura de ceapa verde, sare si piper dupa gust.

  • Placinta cu carne de miel

    Se iau:  400-500 g carne de miel tocata,  2-3 legaturi de ceapa verde, 1 legatura de marar verde,  2 linguri de iaurt, 1 pahar de vin alb, 500 g faina, 4 oua, apa, sare si piper, dupa gust.

Mesaje (3) »
...
scris de raluka_stefania, April 25, 2008

vreau si eu sa stiu in ce fel de vin e buna carnea de miel preparata la cuptor...rosu sau alb?ast un rasp...va rog!

...
scris de vizitator, June 03, 2008

>:(aveam nevoie de un proiect

...
scris de Florin Daniel al doilea, April 22, 2011

Am citit retete cu ambele variante. Feeling-ul meu spune totusi ca e mai bun cu vin alb. Cel rosu e mai....... greu, si coroborat cu carnea de miel, care nici ea nu e tocmai usoara, nu da rau dar e destul de plin. Pe de alta parte cel alb e mai vioi. Parca e mai frageda, desi e in mare parte doar o iluzie. Una peste alta, nu cred ca gresesti cu niciunul.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii