Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Paste cu salsa

Marti, 29 Ianuarie 2008
Paste cu salsaSe iau 500g paste, 2 ardei grasi galbeni, 2 ardei iuti rosii, 3 rosii tocate, 1 ceapa rosie mare, tocata, 1/4 cana frunze de coriandru, tocate, 2 linguri zeama de lamaie verde, 1/4 cana ulei de masline, 1/4 cana Parmezan ras, sare si piper, dupa gust.


Se prepara pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se coc ardeii grasi si cei iuti, se lasa sa se raceasca si sa se scurga, se curata de coaja arsa, cotoare si seminte si se taie zaruri.

Se combina ardeii copti cu celelalte ingrediente (exceptand branza) pentru a obtine salsa.

Cand pastele sunt gata, se scurg si se amesteca cu sosul salsa. Se serveste cu branza Parmezan.


Marin Maria
Te-ar putea interesa:
  • Masa de Paste: oul

    Oul reprezinta, pentru masa de Paste, unul din cele mai importante simboluri. Dar stim exact care sunt avantajele sau eventualele dezavantaje ale consumului acestui aliment?

Mesaje (1) »
...
scris de vizitator, April 23, 2008

:D :D :D :D

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii