Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Placinta cu branza de vaci

Miercuri, 21 Mai 2008

Placinta cu branza de vaciDoriti un desert delicios, care sa se prepare rapid? Va propunem populara reteta de placinta cu branza de vaci.


Pentru un aluat gustos, aveti nevoie de:

- 500 g - 1 kg faina de grau; 3 oua; 250 g de zahar tos;  un pachet de unt; sare dupa gust; praf de copt - 1 plic.

Umplutura
va fi alcatuita din: 3-4 oua proaspete; 400-500 g branza de vaci; stafide; scortisoara; 150 g zahar tos; zahar vanilat;  coaja rasa de portocala si lamaie (pentru un gust racoritor).

Intr-un vas mare se pune faina cernuta prin sita, untul, praful de copt, zaharul si sarea. Se face un aluat nici prea moale, nici prea tare, care va fi lasat jumatate de ora la dospit (de preferat intr-un loc rece). Dupa ce timpul a expirat, se vor intinde fasii cu sucitorul, care vor fi umplute cu amestecul de branza dulce, stafide si scortisoara. Placinta se va pune intr-o tava unsa cu ulei, iar inainte de a se da la cuptor se unge cu un ou batut. Cand placinta cu branza a capatat o nuanta aramie (inseamna ca s-a copt), se scoate din cuptor si se presara zahar din abundenta.

Pofta buna!
Te-ar putea interesa:
  • Coltunasi cu branza de vaci

    Ai nevoie de:- faina 500 de grame- oua 4 bucati

  • Barcute din telina cu branza de vaci si creveti

    Timp de pregatire:20 minuteIngrediente pentru 4 persoane:    * 400 g de branza de vaci    * 200 g de creveti congelati    * tulpina de la o telina    * 2 lingurite de curry    * 2 linguri de otet de mere cu miere    * 2 linguri de smantana    * marar    * sare, piper

  • Placinta taraneasca cu branza

    IngredienteAluat:300 de grame de faina 000200 - 250 ml de apa - in functie de calitatea fainiicateva picaturi de oteto lingurita rasa de sareaproximativ 80 de grame de untura de porc la temperatura camerei

  • Placinta cu branza, stafide si menta

    Ingrediente- 750 g branza prospata de vaci;- 5 oua;- 50 g stafide;- 10 linguri cu zahar;- 10 linguri cu sirop de menta;- o mana cu menta verde (la plic);- 2 linguri malai;- aluat foietaj (2 foi - 900 g);

  • Cea mai mare placinta cu branza dulce din lume, in Mexic

    Maestrii patiseri din Mexic au preparat cea mai mare placinta cu branza dulce din lume, duminica, in Ciudad de Mexico, desertul fiind propus spre omologare expertilor de la Guinness Book, informeaza MEDIAFAX.

Mesaje (3) »
...
scris de vlad, May 22, 2008

:P :P :P :P :Pam pregatit e super

...
scris de vizitator, May 25, 2008

:)buna este forte buna am incercato va pup

...
scris de Lavy_42, November 21, 2008

v-as ruga sa indicati si gradele de coacere ptr. cuptorul electric

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii