Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Prajitura racoroasa

Miercuri, 01 Iunie 2011

Prajitura racoroasaIngrediente


2 pachete de biscuiti petit beure,
2 linguri fineti,
200 gr unt,
500 gr branza de vaci,
2 plicuri gelatina,
150 gr zahar,
2 plicuri de zahar vanilat,
1 compot de visine sau 1 borcan de visine conservate,
2 plicuri de tort-gelee.


Te-ar putea interesa:
  • Prajitura cu visine

                

    Ingrediente:  6 oua,  200 g zahar, 200 g faina, 100 ml ulei, 50 ml apa, 2 plicuri de zahar vanilat, visine (800g), sare, 1 plic praf de copt stins in otet. 

  • Prajitura cu zmeura

    Ingrediente

    Aluatul: 250 g faina,2 linguri zahar, 125 g unt moale,1 ou, 1 zahar vanilat

  • Prajitura cu morcov

    Ingrediente

    1 cana cu morcov ras mic,100 g zahar,100 ml ulei,1oo ml apa minerala,1 lingurita scortisoara, 1 lingurita praf de copt, 150-170 g faina,1 cana nuci maruntite,coaja rasa de lamaie.

  • Prajitura cu ananas

    Ingrediente1 conserva de ananas rondele,150 gr. unt,150 gr. zahar,3 oua,150 gr faina,1 lingurita praf de copt.

  • Prajitura Linzer

    Ingrediente150g unt250g faina150g zahar pudra100g nuci prajite1 ouarome (vanilie, lamaie, scortisoara, pudra de cuisoare)10g praf de copt300g gem de coacaze

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii