Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Retete de Craciun - Cartof umplut cu carnat prajit

Luni, 22 Decembrie 2008
Cartof umplut cu carnat prajitIn toiul pregatirii meniului de sarbatori, iti sarim in ajutor cu o alta reteta de Craciun care sa te scoata din impas.

Ingrediente:

- 4 cartofi mari
- 4 carnati
- 4 felii de branza
- morcovi
- sare, ulei

Mod de preparare:

Cartofii se curata de coaja, se gauresc si se scobeste in ei un tunel potrivit pentru carnat.

Se pun cartofii la fiert, fie in abur, fie la abur, timp de 10 minute. Morcovul se fiebe odata cu cartofii.

In acest timp, carnatii se pun la prajit in tigaie. Se inteapa si se pun in tigaie cu un deget de apa. Cand apa scade, se pune putin ulei, apoi se prajesc in propriul sos pana se rumenesc bine.

Cartofii se scot si se introduce carnatul, apoi se pun feliute de morcov si cate o feliuta de branza pe cartofi. Aceasta din urma se poate inlocui fie cu cascaval, fie cu branza topita, dupa preferintele fiecaruia.

Se introduce la cuptor si se tine pana se topeste branza, apoi se serveste cu salata.


Pofta buna!

Te-ar putea interesa:
  • Retete de Craciun

    E drept ca era mult mai usor in vizita la ai tai in ziua de Craciun. Nu trebuie insa sa-ti faci prea multe griji din cauza ca anul acesta tu vei fi gazda – te vei descurca de minune. Iti propunem un meniu cu retete de Craciun, pe cat de traditional, pe atat de special prin modul de prezentare si servire al fiecarui fel in parte.

  • Retete de Craciun - Caltabosi

    De pe masa de Craciun nu trebuie sa lipseasca in nici un caz caltabosii. Invata cum sa ii prepari si cu siguranta ca intreaga familie va fi incantata.

  • Retete de Craciun - Colaci

    Colacii de Craciun sunt preparate extrem de importante, sacre prin simbolurile pe care le reprezinta, iar pentru femeile care urmeaza traditiile indeaproape, sunt nelipsiti de pe masa de sarbatori .

  • Retete de Craciun - Poale-n brau

    Cea mai cunoscuta si apreciata placinta romaneasca este cea numita "poale-n brau". Cu siguranta ai auzit de ea, asa ca ar fi o idee minunata sa pregatesti pentru masa de Craciun o astfel de reteta pentru desert.

  • Retete de Craciun - Crema de zahar ars

    O masa completa de Craciun presupune, pe langa preparatele traditionale, si pregatirea unui desert gustos. O varianta usor de pregatit este crema de zahar ars.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii