Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rujul rosu pentru un zambet seducator

Luni, 26 Noiembrie 2007
Rujul rosu pentru un zambet seducatorVorbeam despre vedete, despre stil si frumusete, despre buze senzuale si ruj, despre importanta unui zambet atragator. Si pentru ca in top in acest sezon este rujul rosu, continuam sirul articolelor dedicate "regelui make-up-ului", asa cum este el denumit in intreaga lume.

Rujul rosu este unul dintre cele mai pretentioase elemente de machiaj, putand intregi o tinuta, insa avand totodata si capacitatea de a o trimite in ridicol. Succesul unui machiaj, si, in general, a intregului look depinde numai de d-voastra.


Secretul unui machiaj perfect, atunci cand vorbim de buze rosii, consta in echilibrarea nuantelor si in stabilirea unor tonuri potrivite in functie de cateva criterii esentiale:

- nunta pielii,
- nuanta irisului,
- nuanta parului si
- nuanta vestimentatiei.

In plus, expertii mai tin cont si de nuanta danturii, astfel ca:

- pentru dintii albi se poate folosi un ruj rosu electric, reacomandabil cu sidefat ori cu gloss,
- pentru dintii in nuante de gri este recomandata o nuanta stearsa,
- pentru dintii galbeni nu este indicata utilizarea nici unei nuante de rosu.

Inspirata din imaginea retro a vedetelor anilor '60, look-ul acestui sezon impune buzele rosii, senzuale si irezistibile, mai ales atunci cand vestimentatia este intr-o culoare inchisa ( gri, negru, mov ).

Si daca tot este in top, make-up artistii au dat "verde" la utilizarea oricarei nuante de rosu - de la visiniu, caramiziu, magenta, pana la cel rose sau orange.

Rujul rosu pentru un zambet seducator Buzele rosii tradeaza o personalitate puternica, un caracter inflacarat si multa incredere in fortele proprii, de aceea nu este recomandabil femeilor timide sau reticente. Fii indrazneata si atrage atentia tututror celor din jur!

Pentru ca efectul sa fie intotdeauna cel dorit, 3 sfaturi esentiale stau la baza utilizarii corecte si eficiente:

- nu folositi farduri in culori stridente, ci optati pentru un machiaj natural atunci cand folositi ruj rosu; acesta va evidentia chipul, asadar nu il utilizati in combinatii "de circ", putin mascara fiind de ajuns in ceea ce priveste ochii;
- rujul rosu lucios poate deveni inestetic dupa un timp, avand tendinta de a se intinde si de a depasi conturul natural al buzelor; il puteti inlocui cu un ruj mat sau verificati machiajul in mod constant;
- nu cadeti in vulgar folosind si pentru unghii o nuanta purpurie - ar fi deja prea mult si digratios; puteti opta in schimb pentru un lac incolor sau o nuanta pala.





Predut Bianca
Te-ar putea interesa:
  • Rujul - Ce faci daca ti-ai murdarit camasa alba cu ruj rosu?

    O pata de ruj rosu pe camasa ta alba nu reprezinta o mare problema. Oricui i se poate intampla. Fie ca esti grabita dimineata, din neatentie, te poti trezi oricand cu o pata de ruj pe bluza alba preferata, nu doar barbatii trec prin astfel de situatii, stim noi de ce.

  • Un zambet frumos – remedii naturale pentru albirea dintilor acasa

    Retete naturale, ieftine, pentru albirea rapida a dintilor acasa. Cum sa le folosesti pentru a avea dinti sanatosi, albi si puternici.

  • Dantela romantica, satin seducator sau paiete indraznete?

    Expertii sunt de parere ca 93% din imaginea creata despre o persoana este bazata pe impresia la prima vedere, iar restul de 7% este formata in primele zece minute de conversatie. Tocmai din acest motiv, tinuta pe care o alegem la o intalnire este foarte importanta, mai ales daca vorbim despre de Valetine’s Day. Fie ca azi ne pregatim pentru un “blind date” sau de o cina romantica, in care cimentam bazele unei relatii de lunga durata, tinuta aleasa este foarte importanta. Ea transmite un mesaj clar si puternic: spune fara prea multe cuvinte cine suntem, ce preocupari avem si ce vrem sa ii sugeram partenerului.

  • Cum sa aplicati Rujul in Culori Intense

    Vara este anotimpul perfect pentru a experimenta culori intense in materie de machiaj, in special cand vine vorba de ruj. Daca vreti sa alegeti culori intense pentru buzele voastre, atunci trebuie sa aveti in vedere doua lucruri esentiale, echilibrul intre nuante si tonurile de culoare.Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa alegeti culoarea potrivita tenului vostru. Culoarea aleasa trebuie sa faca parte dintr-o paleta cormatica care sa va complementeze tenul.

  • Brittany Murphy - un zambet de neuitat

    Brittany Anne Murphy a fost una dintre cele mai frumoase actrite americane clasandu-se in 2006 de doua ori in topul celor mai sexy femei din lume.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii