Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Blake Lively: intre tanara-model si noul model de stil

Vineri, 21 Ianuarie 2011
Blake Lively: intre tanara-model si noul model de stil
foto Hepta
Blake Lively
, actrita de numai 22 de ani, este deja un nume in industria de divertisment, fiind cunoscuta mai ales pentru rolul Serena Van der Woodsen din serialul "Gossip Girl". Atat pe platourile serialului, cat si in viata reala, ea captiveaza prin aparitiile ei stilate si, in acelasi timp, pline de naturalete.

Daca rolul interpretat in serial este cel al unei tinere din inalta societate, pasionata de cumparaturi si viata de noapte, conduita sa in realitate este mult mai cuminte, desi pastreaza ceva din atitudinea rebela si vestimentatia glamour a personajului sau. 

Astfel, actrita recunoste ca nu este o fana a iesirilor nocturne sau a modei lipsite de inhibitii, reusind sa isi evidentieze cu mult bun gust atuurile fizice pe podiumurile de la marile evenimente. Stilul elegant si senzual abordat mizeaza in primul rand pe lungimile mini, apoi pe detaliile mulate si decolteurile generoase, totul temperat insa de croielile clasice, de coafurile lejere si de accesorizarea minimalista.

La nivelul accesoriilor, actrita opteaza fie pentru o bratara eleganta din mai multe straturi de margele, fie pentru un inel supradimensionat sau pentru manusi elegante - unul dintre accesoriile preferate ale actritei.

La tinutele cu un aer urban si nonconformist - purtate atat la evenimente, cat si in viata de zi cu zi -, Blake asorteaza inedite coliere lungi, devenite emblematice pentru ea. Tocurile purtate sunt foarte inalte si subtiri atat in cazul sandalelor, cat si in cazul pantofilor decupati sau al botinelor. Iar marimea gentilor variaza de la clasicele genti-plic si ultramodernele genti mici cu lantisor la foarte practicele genti XXL.

Blake Lively: intre tanara-model si noul model de stil
foto Hepta
In cazul vestimentatiei casual, actrita prefera fustele mini, jeansii skinny sau drepti si pantalonii ultrascurti. In partea superioara opteaza pentru maieuri si bluze lejere, in special albe, pe care le scoate in evidenta prin coliere lungi si subtiri si/sau prin sacouri cambrate de culoare inchisa. Gentile mari, in general de umar, le asorteaza la sandale plate sau la pantofi (mai ales pip-toe) cu tocul foarte inalt.

Pentru sezonul friguros, cizmele joase cu alura military din garderoba actritei merg perfect cu fularele mari - infasurate lejer in jurul gatului - si cu jeansii skinnny sau colantii de culoare inchisa.

Actrita opteaza pentru pantalonii scurti atat in vestimentatia casual, cat si pentru tinutele de eveniment. Cu multa indrazneala, dar si naturalete, Blake poate purta atat o tinuta turcoaz dintr-o singura piesa - inspirata din salopetele de joaca ale copiilor -, cat si o pereche de pantaloni negri scurti la un sacou alb elegant, purtat fara bluza.

Blake se dovedeste a fi si o fana a rochiilor scurte, care nu trec de nivelul genunchiului. Alegerile ii scot si aici in evidenta spiritul nonconformist, dotat insa cu un simt estetic innascut: de la rochia alba asimetrica purtata cu dresuri opace si pantofi negri (decembrie 2007, Young Collector s Council Artist Ball) la cele doua rochii fucsia - una cu un singur umar, cealalta cu buzunare -, purtate cu pantofi de culoare deschisa (2009, The Late Show with David Letterman, respectiv CFDA Fashion Awards). Si de la rochia alba cu spatele gol, purtata la sandale fine cu detalii metalice (iunie 2009, deschiderea Swarovski Crystallized concept store) la rochia drapata in degradeuri de albastru-petrol, purtata la pantofi pip-toe negrii (august 2008, The Late Show With David Letterman).

Blake Lively: intre tanara-model si noul model de stil
foto Hepta
Actrita abordeaza cu acelasi succes si rochiile lungi de seara, atat pe cele drepte, decoltate adanc si decupate pana la nivelul coapsei, cat si pe cele de tip sirena, cu umerii descoperiti si bustul scos in evidenta.

Iar in ceea ce priveste materialele, Blake are o gama larga de preferinte si etaleaza cu rafinament atat tinute din materiale clasice (matase, tul, sifon), cat si tinute realizate din piele (septembrie 2009, HBO Post Award Reception) sau din straturi suprapuse de dantela - aidoma unui penaj (octombrie 2009, premiera filmului Where the Wild Things Are).

Prin stilul sau inconfundabil,  Blake Lively a devenit una dintre cele mai tinere actrite care au aparut vreodata pe coperta prestigioasei reviste de moda Vogue.


Andreea Peticaru


blake_lively10_hepta.jpg
blake_lively11_hepta.jpg
blake_lively12_hepta.jpg
blake_lively1_hepta.jpg
blake_lively2_hepta.jpg
blake_lively3_hepta.jpg
blake_lively4_hepta.jpg
blake_lively5_hepta.jpg
blake_lively6_hepta.jpg
blake_lively7_hepta.jpg
blake_lively8_hepta.jpg
blake_lively9_hepta.jpg
 

Sursa foto: Hepta



Te-ar putea interesa:
  • Stil de Vedeta, Blake Lively

    Cei mai pretentiosi designeri sunt absolut cuceriti de ea, revistele de moda o ridica pe un piedestal iar la prezentarile de moda poate fi zarita alaturi de personalitati ca Anna Wintour!

  • Cate Blanchett: un model de stil rafinat

    Apreciata in aceeasi masura pentru prestatiile sale si pentru aparitiile publice impecabile, Cate Blanchett este considerata un adevarat reper in materie de stil vestimentar.

  • Tinuta zilei, Blake Lively

    Blonda, ochi albastri, picioare lungi, un zambet contagios si un sarm dezarmant.Toate aceste caracteristici (si multe altele) le poseda interpreta Serenei Van Der Woodsen din Gossip Girl, Blake Lively. Precum personajul ei, Blake are un fler deosebit pentru alegerile corecte in materie de moda, fara sa plictiseasca, sau, dimpotriva, sa exagereze.

  • Blake Lively, luata in brate de Louboutin

    Toata lumea o iubeste pe Blake! Faptul ca pana si celebrul designer Karl Lagerfeld a declarat de nenumarate ori ca Blake este febletea lui dovedeste acest lucru.

  • Blake Lively, noua imagine a gentilor Chanel

    Casa de moda Chanel a confirmat in mod oficial faptul ca actrita din binecunoscutul serial TV Gossip Girl, Blake Lively, va fi imaginea noii campanii de promovare a gentilor Chanel.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii