Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Andreea Musat - RFW 2010

Joi, 17 Iunie 2010
Andreea Musat - RFW 2010"Natural Basics", colectia prezentata de Andreea Musat in cadrul RFW 2010, reprezinta dorinta de intoarcere la valorile primordiale ale omenirii, printre care dragostea pentru natura ocupa un loc esential.

Designerul pledeaza pentru o uniune organica intre geometria orasului si formele libere ale naturii. Astfel, piesele realizate pe baza de dantela din sfoara sau drapaj se alatura rigurozitatii arhitecturale a jachetelor si rochiilor intr-o cromatica urbana - formata din negru, bej si albastru prusac.

Structurile naturale sunt imitate de taieturile asimetrice ale cizmelor din piele neagra sau de culoarea lutului, create de Mihaela Glavan pentru Sepala. In timp ce impletiturile, pliseurile si drapajele cu aspect rudimentar sunt frumos completate de coliere XXL din pietre naturale.

Per total, este o colectie cu un suport conceptual inspirat si o expresivitate artistica pe masura. Modelele care mi-au placut cel mai mult sunt: cel cu vesta lunga de culoarea lutului, petrecuta peste o rochie bej, si cel cu blazerul bej, purtat cu cizme trei-sferturi negre, peste o bluza neagra si o fusta din dantela bej. Tusa finala a ambelor modele a fost data de asortarea cu coliere XXL de culoare turcoaz, respectiv albastru inchis.



Andreea Peticaru


DSC_0409.jpg
DSC_0412.jpg
DSC_0417.jpg
DSC_0421.jpg
DSC_0423.jpg
DSC_0430.jpg
DSC_0436.jpg
DSC_0439.jpg
DSC_0443.jpg
DSC_0446.jpg
DSC_0449.jpg
DSC_0456.jpg
DSC_0462.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (1) »
...
scris de .., October 24, 2010

foarte frumoase toate.am vazut prezentarea.superbe

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii