Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Andreea Tincu & Sense - RFW 2010

Joi, 17 Iunie 2010
Andreea Tincu & Sense - RFW 2010"In the red gray" reprezinta o varianta special creata pentru RFW a colectiei de primavara-vara 2011 a Andreei Tincu, ce urmeaza sa fie prezentata la sfarsitul lui iulie in cadrul importantului festival olandez Modefabriek.

Punctul de plecare al colectiei il reprezinta povestea soldatelului de plumb si a balerinei sale, o poveste spusa cu multa ingeniozitate in tonuri de rosu si gri, unificate de atotputernicul negru.

Ceea ce impresioneaza la aceasta colectie sunt acuratetea si expresivitatea combinarii liniei military cu cea ultrafeminina, intr-o simfonie a unirii principiului masculin cu cel feminin. Elementele definitorii ale uniformelor militare sunt reasamblate in mod original, atat in registrele sport si casual, cat si in registrul elegant.

Jachete si salopete impecabil croite sunt purtate cu sandale elegante sau cizme negre pana la genunchi (create de Mihaela Glavan), penduland intre cele doua extreme ale colectiei: poeticele compleuri all-red si puternicele sacouri supradimensionate. Ansamblurile sunt completate cu fermecatoare casti de militar, reinterpretate in variantele gri simplu sau cu dungi rosii contrastante.

"In the red gray"
este o colectie de nota 10, atat prin coerenta intregului, cat si prin excelenta interpretare a conceptului creativ.



Andreea Peticaru


DSC_0552.jpg
DSC_0557.jpg
DSC_0560.jpg
DSC_0564.jpg
DSC_0567.jpg
DSC_0573.jpg
DSC_0575.jpg
DSC_0579.jpg
DSC_0581.jpg
DSC_0584.jpg
DSC_0589.jpg
DSC_0595.jpg
DSC_0601.jpg
DSC_0604.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Resort 2010 - Andreea Tincu&Sense

    Andreea Tincu&Sense si-a lansat la Odessa colectia Resort  2010, o colectie puternic influentata de moda anilor 1930, cu linii simple, curate, culori pastelate si imprimeuri cu forme geometrice.

  • Toamna-iarna 2010 - 2011 - Andreea Tincu & Sense

    Andreea Tincu & Sense si-a lansat colectia toamna - iarna 2010 - 2011 in cadrul Kiev Fashion Week.

  • Andreea Tincu & Sense - Blanc de Vol

    Andreea Tincu & Sense au lansat colectia de primavara-vara 2010, in cadrul festivalului Vienna Fashion Week, care a avut loc pe 27 septembrie. Colectia se numeste " Blanc de Vol" si are ca sursa de inspiratie opera sculptorului Constantin Brancusi.

  • Andreea Tincu & Sense - Primavara 2009

    Nu este prima data cand Andreea Tincu a decis sa colaboreze cu brand-ul Sense pentru a crea o linie vestimentara. Colectia Andreea Tincu & Sense primavara 2009 a fost o surpriza extrem de placuta prin noutatea pe care o denota.

  • Resort 2011: Andreea Tincu & Sense

    Andreea Tincu, unul dintre cei mai apreciati designeri romani, si-a prezentat noua colectie Resort pentru 2011 in cadrul prestigiosului festival Modefabriek, desfasurat in luna iulie la Amsterdam.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii