Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Alina Ene - RFW 2010

Joi, 17 Iunie 2010
Alina Ene - RFW 2010"Light Wear", colectia de debut a Alinei Ene, a fost cea mai inedita prezenta artistica din cadrul Romanian Fashion Week 2010.

O adevarata pioniera in domeniul modei, Alina Ene este primul designer care promoveaza in creatiile sale conceptul de light tehcno-fashion, concept care are in spate o serie de cercetari si colaborari interdisciplinare. Colectia se remarca insa nu numai la nivelul inovatiei tehnologice, ci si la nivelul solutiilor creative adoptate de tanarul designer.

Avem astfel materiale fotosensibile, materiale autoluminante, precum si materiale cu LED-uri sau fibre optice integrate, toate convertite in delicate si seducatoare structuri futuriste. Avem de asemenea imprimeuri digitale de light-painting, surprinzatoare prin efectele de culoare si potrivite pentru o aparitie de neuitat in cele mai sofisticate cluburi.

In linia cercetarilor tehnico-vestimentare ale unui Hussein Chalayan, Alina Ene a reusit sa demonstreze cu succes ca moda dincolo de moda este o alternativa viabila la anacronismul unor tendinte din moda romaneasca actuala.



Andreea Peticaru


DSC_0612.jpg
DSC_0621.jpg
DSC_0630.jpg
DSC_0637.jpg
DSC_0643.jpg
DSC_0645.jpg
DSC_0652.jpg
DSC_0653.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Alina Latan - RFW 2010

    Colectia Alinei Latan, numita Endless, pleaca de la simbolul lalelei negre, mai exact de la filmul "La Tulipe Noire" cu Alain Delon in rol principal. Colectia a cuprins mult negru, in ton cu tendinta din prima seara, precum si negru cu alb. Cateva tinute, numarate pe degetele de la o mana, au adus si o pata de culoare pe catwalkul primei seri de RFW.

  • Alina Botea - RFW 2010

    Alina Botea a prezentat in cadrul Romanian Fashion Week 2010 o colectie aflata la granita dintre imbracamintea casual sau de seara si cea ultralejera de casa.

  • Alina Popescu - RFW 2010

    Alina Popescu si-a facut debutul la RFW 2010 cu colectia numita "Nocturne". Vestimentatiile sunt definite de un exces de negru, avand ca sursa de inspiratie simbolistica lunii si a cerului.

  • TouchedBy – by Mihaela Glavan si Alina Botea

    Designerul de incaltaminte Mihaela Glavan a lansat in anul 2009 proiectul TouchedBy, iar in acest an, Alina Botea este cea care semneaza creatiile din noua editie a proiectului.

  • Alina Botea - Romanian Fashion Week 2008

    Galerie de imagini: Alina Botea - Romanian Fashion Week 2008

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii