Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Orlando Bloom si Miranda Kerr au confirmat logodna

Marti, 22 Iunie 2010
Orlando Bloom si Miranda Kerr au confirmat logodna
Foto: Hepta
Orlando Bloom
, in varsta de 33 de ani, s-a logodit cu iubita sa, modelul australian Miranda Kerr, in varsta de 27 de ani, cu care are o relatie de aproape trei ani, a confirmat pentru revista People agentul de presa al actorului britanic.

De-a lungul timpului, cei doi au dezmintit de mai multe ori zvonurile referitoare la logodna lor aparute in presa internationala, informeaza Mediafax.

In noiembrie 2008, modelul Miranda Kerr si actorul britanic Orlando Bloom au dezmintit informatiile aparute in presa australiana referitoare la o iminenta casatorie a lor. Sase luni mai tarziu, fanii lor au inceput din nou sa spere, dupa ce au vazut un inel de logodna pe mana stanga a modelului, insa de aceasta data agentii de presa ai celor doi nu au oferit niciun comentariu.

Miranda Kerr si Orlando Bloom au petrecut sarbatoarea Recunostintei din 2009 in Maroc. Intrebat de reporteri daca se vor casatori in curand, Orlando Bloom a declarat ca el si Miranda Kerr "se bucura doar de timpul petrecut impreuna, fara alte intentii".

"E un dragut si asta e tot ce va voi spune", a declarat Miranda Kerr pentru revista People, in februarie 2008, cand a fost intrebata daca doreste sa isi intemeieze o familie in viitor.

"Situatia ideala ar fi sa locuiesc la o ferma alimentata cu energie solara, sa am un hamac si o gradina de zarzavat", a declarat modelul australian pentru Page Six Magazine, in 2008. "Atunci cand imi voi incheia cariera, voi trai intr-un astfel de loc. Intotdeauna mi-am dorit copii si intr-o buna zi ii voi avea", a mai spus aceasta.

Stirea despre logodna actorului Orlando Bloom cu modelul Miranda Kerr a fost publicata in premiera de Entertainment Tonight.

Orlando Bloom este cunoscut pentru rolul Will Turner din franciza de succes "Piratii din Caraibe". El a aparut, de asemenea, in alta franciza de succes - trilogia "Stapanul Inelelor" -, in care a interpretat rolul elfului Legolas.

Orlando Bloom a mai jucat in "Elicopter la pamant/ Black Hawk Down" (2001), "Troia" (2004) si "Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2004).

Miranda Kerr este un top model australian, care a pozat recent pentru un calendar al companiei Victoria's Secret.




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii