Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

"A night afFair" - targ de moda si accesorii

Miercuri, 23 Iunie 2010
"A night afFair" - targ de moda si accesorii"A night afFair", targul de moda si accesorii organizat de Institutul Francez din Bucuresti, reprezinta una dintre cele mai inedite manifestari din cadrul "Noptii Albe a Institutelor Culturale".

Desfasurat pe 25 iunie 2010, targul reuneste colectiile cu vanzare ale unor cunoscuti designeri romani. Kuki Constantinescu, Rozalb de Mura, Carla Szabo, Adriana Goilav, Romana Țopescu, Diana Nița, Ioana Matei, Istvan Cimpan, Mona Velciov, Tatiana Platica, Ligia Carabet, Carecutare, NES, acarete, Ioana Popovici, Berenike, Mihaela Tarhuna și Fake a Dream sunt creatorii de bijuterie contemporana, moda si obiect care vor expune piese unicat la preturi de atelier.

Targul nocturn "A night afFair" se desfasoara la sediul Institului Francez din Bulevardul Dacia nr. 77, intre orele 5 dupa-amiaza si 2 dimineata, iar intrarea este libera.




Te-ar putea interesa:
  • X-mas Fairy Tale - targ de haine, accesorii, dulciuri si decoratiuni

    Fie ca esti in cautarea unui accesoriu de moda extravaganta sau elegant, a unui obiect decorativ unic sau a unui cadou somptuos, pe toate aceste le poti gasi participand la targul X-mas Fairy Tale, intre 18 si 23 decembrie 2010, la  Bucuresti.

  • H&M-By Night: Day&Night, toamna-iarna 2011

    H&M prezinta noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011, By Night: Day & Night. Modelul american Erin Heatherton este imaginea noii colectii H&M.

  • Accesorii la moda, esarfa

    Sunt sigura ca fiecare persoana isi alege accesoriile cu scopul de a iesi in evidenta, de a o reprezenta si de a completa fiecare tinuta cu stil . Aceste accesorii pot fi clasicele seturi de bratari, cercei sau coliere, dar si cele mai nonconformiste brose, accesorii de par sau esarfe.

  • Fashion City - targ de moda cosmopolit la Timisoara

    Locatie: Iulius Mall, Timisoara13 – 14 martieTimisoara, Cluj si Iasi – trei orase care au pus moda romaneasca loc de cinste.

  • Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!

    Esti pasionata de moda, si de tot ce tine de acest fenomen? Sau pur si simplu, esti o "fashion victim", care adopta instantaneu tendintele propuse de marile case de moda? 

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii