Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

FashionTV Summer Festival - 30 iulie - 1 august

Joi, 08 Iulie 2010
FashionTV Summer Festival - 30 iulie - 1 augustFashionTV Summer Festival 2010 se desfasoara in perioada 30 iulie – 1 august, la Grand Rex Hotel Mamaia.

Alaturi de numele internationale, prezentarile de moda vor fi semnate de designeri romani de succes precum Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Clara Rotescu, Ersa Atelier.

Alti invitati – Ego Men’s Fashion Concept, Izabela si Cristiana Purdescu, Insolito, Princess by Ana Radu, Belgravo, Wanda’s Dream sunt pregatiti sa ofere show-uri deosebite. Mengotti, un nume foarte cunoscut in Romania si Italia, va incanta audienta cu piese vestimentare ale marilor case de moda internationale.

Invitatii speciali ai acestei editii sunt Valeria Marini si Christoforos Kotentos, designerul international de origine greaca ale carui creatii stau sub semnul originalitatii, pasiunii si inspiratiei, celebrand feminitatea intr-o viziune avangardista.

Gratie succesului de anul trecut, si in 2010 va avea loc Luxury Day, eveniment dedicat brandurilor de lux.

Pentru ca este un eveniment in care frumusetea primeaza, FashionTV Summer Festival 2010 va gazdui 2 concursuri deja cu traditie in Romania: Miss Litoral si FashionTV Model Awards.

In cadrul galei FashionTV Summer Awards - premiile in industria turistica de la malul Marii Negre - vor fi desemnate cele mai fashion locatii de pe litoral in anul 2010.

Manifestatia reuneste cei mai mari specialisti in hair-styling, make-up si peste 100 de modele. Luxul, eleganta, avangarda si stilul vor defini show-ul de marca internationala ce va fi transmis in 193 de tari, pe 5 continente.

Organizatori: Fashion Tv Romania, ANAM (Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling) si ADR (Asociatia Designerilor din Romania), in colaborare cu Fashion Tv Paris.


Te-ar putea interesa:
  • FashionTv Summer Festival - 24-26 iulie

    FashionTV Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling, Asociatia Designerilor din Romania si Jaguar organizeaza, la Mamaia, intre 24-26 iulie, a noua editie a celui mai important eveniment de moda al verii, FashionTv Summer Festival.

  • FASHIONTV SUMMER FESTIVAL 2011: 05-07 August 2011

    Fashiontv Romania si Primaria Municipiului Constanta organizeaza cel mai prestigios eveniment de moda al verii , Fashiontv Summer Festival, in perioada 05-07 august 2011, incepand cu orele 21,  in Piata Casino Mamaia, manifestare ce promoveaza litoralul romanesc in 192 țari prin intermediul Fashiontv.

  • BSB la FashionTV Summer Festival 2009

    Prima seara a Fashion TV Summer Festival organizat la Mamaia a adus pe catwalk si prezentarea colectiei de toamna - iarna 2009 a BSB.

  • BSB - FashionTv Summer Festival 2011

    Colectia prezentata de BSB la FashionTv Summer Festival 2011 a fost o colectie urbana in care au predominat piese casual. Tinutele ar putea fi incadrate intr-un stil casual sport foarte stilat.

  • FashionTv Summer Festival 2011 - colectii

    Iata care au fost colectiile designerilor romani prezentate in cadrul FashionTv Summer Festival 2011. Designeri internationali, invitati speciali la FashionTv Summer Festival 2011 si-au adus aportul la succesul evenimentului, prin prezentarea unor colectii inedite.

Mesaje (1) »
...
scris de lauracirja, July 26, 2010

Nu voi lipsi de la Summer Fashion Week si am ales o creatie superba semnata Ersa, pentru acest eveniment! Pentru detalii: http://moda-rochiiocazie.blogspot.com/search/label/ersa

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii