Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Kate Moss a apelat la un saman pentru "purificarea" resedintei sale

Miercuri, 28 Iulie 2010
Kate Moss a apelat la un saman pentru "purificarea" resedintei sale
Foto: Hepta
Top modelul britanic Kate Moss a apelat la serviciile unui exorcist profesionist, care o va ajuta sa indeparteze "energia malefica" din resedinta ei din Londra, despre care presa britanica a afirmat ca a fost tinta mai multor "dezastre" in ultimele luni, relateaza contactmusic.com.

Modelul britanic, ce locuieste intr-un cartier de lux din nordul Londrei impreuna cu iubitul ei, rockerul Jamie Hince, si cu fiica ei in varsta de sapte ani, Lila Grace, ar fi apelat, potrivit presei britanice, la serviciile unui saman.

"Jamie crede in paranormal si a convins-o ca exista o energie negativa in casa si ca este nevoie de un saman pentru a o indeparta. Au gasit unul care va organiza un ritual de purificare a casei", a declarat o sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

In luna mai, un tablou realizat de Banksy, in valoare de 92.000 de euro, a fost furat din aceasta vila de cativa hoti. Kate Moss, in varsta de 36 de ani, iubitul ei, muzicianul Jamie Hince (chitaristul trupei The Kills, in varsta de 42 de ani), si mama ei, Linda, dormeau in resedinta celebrului top model din Maida Vale, un cartier sic din nordul Londrei, in momentul producerii jafului.

Dupa doar cateva zile, o defectiune a sistemului de scurgere din aceeasi locuinta a provocat daune in valoare de peste 100.000 de lire sterline, relateaza Mediafax.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a aparut pe copertele a peste 300 de reviste de moda din intreaga lume. Ea este cunoscuta pentru inaltimea sub standardele impuse in lumea modei, pentru aparitiile in numeroase campanii publicitare, pentru relatiile personale zbuciumate si pentru stilul de viata petrecaret. Kate Moss ocupa locul al treilea in topul celor mai bogate top modele din lume alcatuit de revista Forbes anul acesta, ea inregistrand anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.



Te-ar putea interesa:
  • Celine Dion are un parc acvatic in zona resedintei sale din Florida

    Cantareata Celine Dion si-a construit un imens parc acvatic in jurul luxoasei sale resedinte din Jupiter Island, din statul american Florida, informeaza contactmusic.com.

  • Kate Moss tine o dieta pentru fertilitate

    Top modelul Kate Moss, mama a unei fetite in varsta de 6 ani, s-a hotarat sa adopte o dieta alimentara pentru imbunatatirea fertilitatii intrucat isi doreste sa devina din nou mama, potrivit dailymail.co.uk.

  • Kate Moss a pozat goala pentru iubitul ei

    Kate Moss a pozat nud pentru iubitul ei, rockerul Jamie Hince, top modelul britanic purtand in aceste fotografii alb-negru doar o casca de ofiter german, informeaza contactmusic.com.

  • Cutii pentru sushi semnate Kate Moss

    Kate Moss s-a alaturat lantului frantuzesc „Sushi Shop” pentru a crea o cutie speciala pentru sushi, ce va contine 40 bucati de specialitati japoneze cu peste crud. Cutia este acoperita cu paiete si are inscriptionat numele super modelului.

  • Pete Doherty a compus un cantec de dragoste pentru Kate Moss

    Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, a compus un cantec de dragoste care se pare ca este dedicat fostei sale iubite, top modelul britanic Kate Moss, informeaza Ireland On-Line.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii