Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cum asortam fardul de ochi

Joi, 12 Mai 2011
Cum asortam fardul de ochi
Foto: Hepta
De multe ori ne este greu sa gasim machiajul potrivit pentru o anumita tinuta, cu atat mai mult cu cat in acest domeniu nu exista "solutii" prestabilite. Insa cunoasterea catorva reguli simple de asortare a fardului de ochi ne poate veni in ajutor.

Exista doua modalitati principale de asortare a fardului de pleoape:


1) Asortarea fardului de pleoape la culoarea hainelor

Prin folosirea acestei metode putem crea un aspect unitar si ingrijit, sau unul interesant si provocator. Spre exemplu, o bluza lila poate fi purtata impreuna cu o pereche de pantaloni albi si cu o nuanta de levantica pe pleoape, pentru un aspect impecabil si cuceritor.

Dezavantajul este ca, in timp ce corpul tau poate arata bine intr-un tricou de culoare fuchsia, ochii tai ar putea sa nu arate la fel de bine machiati intr-o astfel de culoare. In acest caz, poti opta la machiaj pentru o culoare diferita, dar asortata cu cea a hainelor (verde cu galben, roz cu lila etc.) In acest fel, iti vei asigura un look indraznet si atragator.


2) Asortarea fardului de pleoape la culoarea ta naturala

Prin aceasta metoda poti crea un aspect natural, elegant daca este realizat apasat, sau simplu si curat - daca este aplicat cu o mana mai usoara. Aceasta tehnica functioneaza pentru orice ocazie si se va asorta cu orice stil sau culoare de haine.

Problema este ca unele nuante de fard pot pur si simplu sa nu se potriveasca cu aceeasi culoare a ochilor. Este valabil mai ales in cazul ochilor albastri, care adeseori nu arata bine machiati cu fard albastru. In acest caz, putem opta pentru o nuanta de fard apropiata celei a parului, daca aceasta ne pune bine in valoare ochii. Sau pentru o nuanta neutra, precum bejul, ivoire-ul sau auriul foarte pal (respectiv argintiul pal, in cazul ochilor albastri).

Pana la urma, orice alegere am face, important este sa ne simtim multumite de rezultat, insotindu-l cu cel mai mare zambet posibil. Efectul este garantat!


Te-ar putea interesa:
  • Cum sa alegi cea mai buna culoare pentru fardul de ochi?

    Machiajul este un ritual de infrumusetare care este practicat de majoritatea femeilor. Daca vrei sa arati foarte bine, putin exercitiu la aplicarea fardului de pleoape poate sa-ti imbunatateasca infatisarea. Un fard bine aplicat poate sa directioneze atentia audientei spre ochii tai.

  • Cu ce asortam turcoazul?

    Turcoazul este o culoare puternica, foarte in voga anul acesta, care poate fi purtata atat in tinutele elegante, cat si in cazul celor mai casual sau sport, combinatiile culorilor facandu-se in functie de personalitatea fiecareia.

  • Trenduri 2010: cum asortam accesoriile din impletituri

    Palariile, gentile si sandalele realizate din diverse impletituri pot fi considerate accesoriile verii prin excelenta. Sezonul acesta, designerii le-au pus in valoare prin modele cochete de inspiratie romantica, masculina sau rock-chic.

  • Trenduri 2010: cum asortam bijuteriile maxi

    In 2010, trendurile in materie de bijuterii se supun urmatoarei reguli: cu cat mai mare, cu atat mai bine. Pentru a echilibra minimalismul in croiala si colorit al tinutelor propuse pe marile podiumuri, designerii au ales sezonul acesta sa le accesorizeze cu bratari si coliere supradimensionate, avand modele de inspiratie tribala, futurista sau rock-chic.

  • Alegerea fardului de ochi

    Intrucat alegerea fardului de pleoape poate fi dificila,iata cateva reguli de baza care te vor ajuta sa-ti alegi culorile.

Mesaje (2) »
...
scris de alina1979alesia, September 07, 2011

... cosmeticase.blogspot.com

...
scris de Replica Rolex Watches, November 12, 2013

<a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>rolex replica watches for sale</a> Knockoffs -- These watches ordinarily cost the producer no greater than $40 to produce and are recognized for his or her cost to quality ratio.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii