Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinuta de vedeta: Kate Moss

Marti, 31 August 2010
Tinuta de vedeta: Kate Moss
Foto: Hepta
Tinutele supermodelului Kate Moss sunt cel mai adesea simple si elaborate in acelasi timp, ducandu-ne cu gandul la inconfundabilul farmec parizian.

Cu ocazia unei vizite la hotelul Ritz Carlton, fata rebela a Angliei  a aparut intr-o tinuta lejera cuceritoare. Ea a mizat pe combinatia dintre blugii skinny albastru marin, un tricou nautic si un blazer de efect, rosu cu nasturi aurii. Ca accesorii a ales ochelari tip aviator, o pereche de balerini simpli negri, o esarfa neagra aruncata nonsalant in jurul gatului si nelipsita geanta marca Longchamp - a carei imagine o reprezinta.

Desi nu este adepta regulilor stricte, mai ales cand vine vorba de moda, Kate stie cum sa adapteze stilului sau orice tip de piesa vestimentara, fie ca este vorba de cele cu alura sport sau de cele ultraelegante.

Pentru crearea unei tinute a la Kate Moss, te poti ajuta de urmatoarele articole vestimentare :

1. Blugi skinny Mango 2. Geanta Mango 3. Cardigan Peacocks 4. Ochelari de soare Accessorize 5. Balerini Debenhams 6. Tricou Mango 7. Esarfa Debenhams

Te-ar putea interesa:
  • Tinuta Zilei, cu Kate Moss

    Simplitatea, stilul si rafinamentul merg de foarte multe ori mana in mana, iar tinuta zilei prezentata de Kate Moss este dovada vie a acestui fapt.

  • Tinuta zilei, Kate Moss

    Tinuta zilei este prezentata astazi de una dintre cele mai apreciate It Girls, din ultimii 10 ani. Kate Moss este un style icon on adevaratul sens al cuvantului, in continuare avand aparitii publice pline de stil si originalitate.

  • Tinuta de cuplu, Kate Moss si Jamie Hince

    Astazi am decis ca in loc de o tinuta a zilei, sa va prezint doua tinute in aceeasi fotografie! O recomandare pentru femei dar si una pentru barbati!

  • Kate Moss, considerata cea mai bine imbracata vedeta din ultimul deceniu

    Modelul Kate Moss a fost aleasa drept cea mai bine imbracata vedeta din ultimul deceniu de catre revista Vogue, editia din SUA. Kate a primit acest titlu in cadrul primului supliment special dedicat celor mai bine imbracate personalitati. Editia speciala a revistei a mai inclus inca 10 femei faimoase care au fost desemnate de Vogue drept cele mai stilate persoane ale ultimei decade.

  • Lottie Moss sora lui Kate Moss debuteaza in lumea modei

    Poate ca Kate Moss a fost vedeta propriei nunti, insa surioara ei de 13 ani a cauzat putina agitatie la eveniment. Familia Moss este bineinteles un soi de regalitate, asa ca a fost evident faptul ca Lottie va intra in industria modei cand momentul va fi potrivit.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii