Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cu toamna in par

Marti, 24 Septembrie 2013
Cu toamna in parVrei o schimbare de look pentru un nou anotimp? Vrei sa primesti toamna cu bratele deschise si cu un chip schimbat? Incepe cu parul - o tunsoare potrivita, care sa iti puna in evidenta trasaturile si frumusetea este primul pas in imbunatatirea look-ului.

Mangaiat de soarele verii, dar si suferind datorita acestuia si a deshidratarii, uscat in profunzime de apa marii, refacerea firelor de par va necesita o atentie deosebita inainte de orice alta actiune pe care o planificam asupra sa.

Astfel, inainte de schimbarea culorii, aplicati cateva zile consecutive masti de par din diverse fructe sau galbenus de ou. In plus, tunde varfurile pentru a regenera firul de par, care, datorita caldurii, a devenit tern si uscat.

Cu toamna in parStilistii s-au pregatit pentru noile tendinte in ceea ce priveste sezonul urmator, si sunt pregatiti sa iti ofere tot ceea ce este mai potrivit pentru tine. Primul pas in ceea ce priveste nuanta aleasa este ca aceasta sa fie cat mai naturala. In aceasta perioada, tendinta generala este aceea de a asorta nuantele tomnatice cu cele ale parului, astfel ca de o mare eficienta vor fi culorile calde, blande, dulci.

Saten, castaniu, blond auriu, roscat cald - toate se vor folosi si imbina in functie de culoarea tenului si a sprancenelor, astfel incat sa emane senzualitate.

Asa cum natura foloseste culorile in cel mai potrivit mod, pentru a crea efecte splendide, si tu poti imbina nuantele, mai ales daca tunsoarea iti permite acest lucru.

Un par scurt, sau o coafura in scari sunt cele carora li se potrivesc cel mai bine jocurile de culori si suvitele. Indrazneste sa combini nuantele apropiate, fii pasionala si renunta la culorile tari, reci, sigure. In urmatorul sezon se poarta culorile toamnei.

Cu toamna in parCu toamna in par
Cu toamna in parCu toamna in par
Te-ar putea interesa:
  • BSB la BFW toamna 2009

    BSB revine la editia Bucharest Fashion Week cu o colectie pret-a-porter destinata sezonului rece 2009.

  • Umbrele...de toamna

    Toamna se apropie si vremea capricioasa incepe sa puna stapanire pe tara noastra. In afara de jachete, pulovere si pantaloni trebuie neaparat sa-ti accesorizezi tinuta cu noile...umbrele, atat de necesare intr-o toamna ploioasa. 

  • Straluciri de toamna

    Un anotimp rece, dar unic in felul sau este toamna. Daca erai convinsa ca odata cu sfarsitul verii, nu mai poti sa fii stralucitoare, te-ai inselat.

  • Tinute office de toamna!

    Odata cu sosirea sezonului rece in viata noastra, si garderoba isi schimba infatisarea. De la hainele subtiri trecem la cele groase, pentru a ne apara de frigul de afara. Astfel ca, in momentul in care ne uitam dimineata in dressing, ne alegem cu greu tinuta office.

  • Pantofi toamna 2009

    Sezonul acesta, indiferent daca vorbim de pantofi cu platforma sau cu toc, e la moda incaltamintea cat mai inalta.

Mesaje (4) »
...
scris de alina ct, September 26, 2007

eu nu ma vopsesc si tot am probleme cu caderea parului.ce sa fac?

...
scris de alina sv, December 22, 2007

ce poti sa faci dak nu te vopsesti:-??==>vopseste-te:D:D:D...si eu ma vopsesc si nu imi mai cade parul la fel k inainte;)spor...dak vrei te ajut sa`ti alegi culoarea:D:D:D:D

...
scris de ionut gherghina, May 18, 2015

Oferta de nerefuzat de lucru! Aveti in fata un fenomen tot mai intalnit! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul âInfoâ la adresa de email:  Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de BAI, July 07, 2015

Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:   Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii