Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinute MTV Video Music Awards 2010

Marti, 14 Septembrie 2010
Tinute MTV Video Music Awards 2010
Foto: Hepta
Ca in cadrul oricarui eveniment monden de anvergura, la MTV Video Music Awards 2010 (VMA) vedetele au etalat tinute de toate tipurile, de la cele intr-adevar elegante, la cele extravagante sau care frizeaza kitsch-ul.

Printre cele mai reusite tinute se numara cele afisate de actritele Ashley Greene, Selena Gomez si Audrina Patridge, de modelul Coco Rocha si de cantaretele Ciara, Katy Perry si Florence Welch.

Daca Ashley Greene si Katy Perry mizeaza pe farmecul combinatiei alb-negru, aduse in tendinte prin insertiile de dantela si broderie, nu acelasi lucru se poate spune despre tinuta actritei Jane Lynch. Juxtapunerea de puncte si linii in alb cu negru combina in mod nefericit tematica sport cu cea eleganta, stricand echilibrul intregii tinute.

ashley_greene_vma2010.jpg
jane_lynch_vma2010.jpg
katy_perry_vma2010.jpg
 


Stralucirile metalizate nu au lipsit nici de la aceasta editie a Video Music Awards. Actrita Audrina Patridge s-a remarcat prin originala combinatie dintre argintiu si auriu, intr-o tinuta plina de straluciri, dar in acelasi timp echilibrata de accesorii.

Pe farmecul argintiului a mizat si tanara actrita Disney Selena Gomez, combinand in mod inspirat o rochie decupata cu platforme de aceeasi culoare. In acest caz, lipsa accesoriilor este cea care aduce echilibru intregii tinute.

Lauren Bosworth, colega de platou a Audrinei Patridge, nu a facut o alegere vestimentara la fel de inspirata. Combinatia dintre rochia de culoarea bronzului si sandalele negre se dovedeste nepotrivita in acest context, ea nefiind sustinuta adecvat la nivelul celorlalte accesorii.

audrina_patridge_vma2010.jpg
lauren_bosworth_vma2010.jpg
selena-gomez_vma2010.jpg
 


In categoria rochiilor lungi de seara, se remarca tinutele purtate de Florence Welch, Coco Rocha si Ciara. Primele doua au optat pentru rochii sirena, monocrome, de inspiratie clasica - un fundal ideal pentru senzualul machiaj cu ruj rosu.

Tinuta Ciarei combina negrul si bejul intr-un degrade discret, lasand in prim-plan combinatia extravaganta de texturi: dantela si pene. Machiajul ramane si el in planul doi, lasand ca lumina reflectoarelor sa surprinda in primul rand combinatia indrazneata de materiale.

ciara_vma2010.jpg
coco_rocha_vma2010.jpg
florence_welch_vma2010.jpg
 


Extravaganta Lady Gaga a schimbat trei tinute in cadrul galei VMA 2010. Insa doar aparitia ei in rochia lunga de seara marca Alexander McQueen este demna de remarcat. Bogatia structurala si cromatica a rochiei se imbina reusit cu podoaba capilara "ninsa" a artistei, iar parura sub forma de pene - in mod surprinzator - completeaza maiestuos aceasta tinuta regala.

In schimb, tinuta cu bucati de carne cruda purtata de Lady Gaga este cel putin grotesca, putand fi asezata in aceeasi categorie cu rochia din saci de gunoi a cantaretei Kesha sau cu incaltarile "amfibiene" ale suedezei Robyn.
 
kesha_vma2010.jpg
lady_gaga_vma2010.jpg
robyn_vma2010.jpg
 


O editie cu tinute socante, dar si cu aparitii memorabile, VMA 2010 ne arata odata in plus cat de importante sunt tinutele vestimentare in crearea imaginii nostre sociale.


Andreea Peticaru

Sursa foto: Hepta




Te-ar putea interesa:
  • Tinute American Music Awards 2010

    Pentru ca evenimentele din lumea muzicii si a showbiz-ului reprezinta nu numai consacrarea talentelor, ci si a noilor fashion icons, stilfeminin iti prezinta cele mai frumoase, dar si cele mai putin inspirate sau de-a dreptul deranjante aparitii de la gala American Music Awards 2010.

  • Video Music Awards 2011 – Stiluri de coafuri si machiaj

    Video Music Awards 2011 a reunit cele mai populare vedete ale momentului si a dat dovada de o adevarata lectie de stil si glamour, dat fiind faptul ca majoritatea celebritatilor feminine prezente la eveniment au atras atentia prin stilul de coafuri si machiajul interesant care le-au facut sa iasa in evidenta.

  • Tinute la Billboard Music Awards 2011

    Premiile muzicale Billboard Music Awards reprezinta si ele o oportunitate excelenta de a vedea ce e nou in moda si de a analiza stilul vedetelor. Sa vedem impreuna care au fost cele mai reusite tinute ale vedetelor .

  • Pantofi la MTV Music Awards

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor.Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante modele observate de noi, in special din categoria pantofilor si sandalelor purtate de vedete la acest eveniment.

  • Genti la MTV Music Awards

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor. Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante accesorii observate de noi.Mai jos gasiti cateva genti pe care le-au ales vedetele sa-si completeze tinutele si care ne-au atras atentia.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii