Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Victoria`s Secret - Supermodelul Heidi Klum incheie colaborarea cu Victoria`s Secret

Vineri, 01 Octombrie 2010
Victoria`s Secret - Supermodelul Heidi Klum incheie colaborarea cu Victoria`s Secret
Foto: Hepta
Supermodelul Heidi Klum renunta la colaborarea cu brandul de lenjerie intima Victoria`s Secret, pentru care a fost model timp de 13 ani. Ea a declarat pentru New York Post ca renunta la statutul de "Inger" al Victoria`s Secret si ca nu va lua parte la show-ul casei de moda din noiembrie anul acesta.

Modelul a atras atentia presei anul trecut cand a aparut pe catwalk-ul brandului de lenjerie intima la doar cinci saptamani dupa ce a nascut.

"Toate lucrurile frumoase trebuie sa aiba si un sfarsit. Intotdeauna voi iubi Victoria`s Secret. A fost o perioada minunata", a spus Heidi Klum in cadrul unui interviu dat in perioada desfasurarii Paris Fashion Week.  

Reprezentantii casei Victoria`s Secret au confirmat oficial incheierea colaborarii.

"Heidi va fi tot timpul un Inger", a spus Ed Razek, presedinte si director de marketing al Limited Brands. Heidi Klum si-a facut debutul ca model Victoria`s Secret in anul 1997 si a devenit un "Inger" in 1999.

Nu au fost oferite motivele exacte ale incheierii colaborarii, insa Heidi Klum se axeaza in prezent pe alte proiecte, cum ar fi rolul de moderator in cadrul reality show-ului de moda "Project Runaway".

In varsta de 37 de ani, Heidi Klum este casatorita cu cantaretul britanic Seal si are patru copii. Cuplul a filmat impreuna un videoclip alb-negru pentru noul single al cantaretului, numit "Secret".



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii