Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Gisele Bundchen ar putea fi noua imagine a Balenciaga

Luni, 15 Noiembrie 2010
Gisele Bundchen ar putea fi noua imagine a Balenciaga
Foto: Hepta
Mai multe site-uri de moda au dezvaluit recent ca modelul brazilian Gisele Bundchen ar fi semnat un contract pentru a aparea in campania de primavara-vara 2011 a renumitei case de moda Balenciaga, informeaza vogue.co.uk.

Campania Balenciaga de primavara-vara beneficiaza de creatiile fotografului de moda Steven Meisel, iar sesiunile foto au avut deja loc in New York.

Gisele Bundchen este de mult timp unul dintre modelele favorite ale luxoasei case de moda Balenciaga, pentru care a defilat la Paris in prezentarea colectiei de primavara-vara 2011. Alaturi de ea s-a aflat si modelul in ascensiune Milou van Groesen.

Conform informatiilor prezentate pe site-ul de profil wwd.com, supermodelul brazilian le-ar fi inlocuit pe nu mai putin celebrele Stella Tennant, Freja Beha Erichsen si Karen Elson, care apar in campania actuala (de toamna-iarna 2010) a Balenciaga.

Te-ar putea interesa:
  • Gisele Bundchen e noua imagine a Max Factor

    Supermodelul brazilian Gisele Bundchen a fost aleasa sa lucreze cu makeup artist-ul Pat McGrath si cu fotograful britanic Nick knight, devenind noua imagine a Max Factor pentru piata Americii de nord, conform catwalkqueen.com

  • Lana Del Rey ar putea fi noua Imagine H&M

    Lana Del Rey a cucerit lumea prin talentul, stilul muzical abordat si look-ul misterios ce consta intr-un amestec al anilor '60, cu accente hip-hop.

  • Modelul Gisele Bundchen a nascut un baietel

    Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume, a nascut primul ei copil, un baietel, a anuntat, joi, sotul ei, jucatorul de fotbal american Tom Brady, citat de Reuters.

  • Gisele Bundchen este imaginea Dior

    Ziarele au acordat o deosebita importanta vizitei lui Gisele Bundchen la Paris. Rezultatul a fost pe masura: Gisele Bundchen este imaginea campaniei Christian Dior primavara-vara 2009. Fotografiile care vor promova cea mai recenta colectiei a casei de moda Dior sunt realizate de fotograful de origine britanica, Craig McDean.

  • Gisele Bundchen se teme sa umble pe tocuri?!

    In timpul prezentarii de moda a colectiei Balenciaga pentru sezonul primavara-vara 2011 a avut loc un moment inedit pe podium. Supermodelul Gisele Bundchen a defilat incaltata cu o pereche de cizme biker.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii