Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Coafuri toamna-iarna 2010: cocuri chic

Marti, 16 Noiembrie 2010
Coafuri toamna-iarna 2010: cocuri chic
Foto: Hepta
Cocul
reprezinta una dintre coafurile mereu la moda, atat datorita usurintei de realizare, cat si datorita alurii sofisticate, dar usor de asortat la numeroase tipuri de tinute.

Cocurile clasice sunt din nou pe val, in variante studiate, precum vedem in colectiile Donna Karan, Prada sau Yves Saint Laurent. Daca la Prada si YSL gasim o interpretare moderna a cocurilor updo din anii '50-'60, la Donna Karan se remarca folosirea inventiva (si de efect) a bentitelor negre din lac.

donna_karan_coc2_aw2010.jpg
prada_coc_aw2010.jpg
yves_saint_laurent_coc_aw2010.jpg
 


In acelasi registru al coafurilor studiate intra si cocurile "sculptate" cu ajutorul gelului si al spumei de par, fie ca vorbim de variantele rock'n'roll propuse in colectia Barbara Bui, de cele geometrizate de la Donna Karan sau de variantele futuriste din colectia Ellie Saab.

barbara_bui_aw2010.jpg
donna_karan_coc_aw2010.jpg
ellie_saab_coc_aw2010.jpg
 


In galeria celor mai hot coafuri ale sezonului putem include si cocurile messy (ravasite), care isi consolideaza acum pozitia de top obtinuta sezonul trecut. Unele dintre cele mai interesante variante de cocuri messy le intalnim in colectiile Dolce&Gabbana (sub forma unui coc clasic lejer), Giambattista Valli (cu aspect messy si la nivelul texturii parului) si Fendi (unde aspectul ravasit se impleteste inedit cu alura rock'n'roll a cocului).

fendi_coc_aw2010.jpg
giambattista_valli_coc2_aw2010.jpg
giambattista_valli_coc_aw2010.jpg
 


O alta varianta de coafuri in trend este reprezentata de cocurile impletite, care in functie de modul de realizare, pot fi incadrate atat intr-o tinuta boema, cat si intr-una casual-chic sau eleganta. Elementele de stilizare pot fi astfel imprumutate din aria coafurilor messy sau din cea a coafurilor studiate, in functie de stilul personal, de context si de indemanarea fiecareia dintre noi.

custo_barcelona_coc_aw2010.jpg
max_mara_coc_aw2010.jpg
valentino_coc_aw2010.jpg
 

Andreea Peticaru

Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • 2010: cocuri chic

    Cocurile reprezinta una dintre cele mai chic coafuri ale anului 2010. Versatile si extrem de feminine, acestea au fost prezente atat pe marile podiumuri, cat si alaturi de tinutele sofisticate de pe Covorul Rosu.

  • Coafuri toamna-iarna 2010: coada clasica

    Sezonul de toamna-iarna 2010 se remarca printr-o revenire puternica la liniile vestimentare clasice, care au fost deja validate de trecerea timpului. In acest context, coafurile tin pasul cu moda sezonului si mizeaza mai ales pe simplitatea rafinata, un exemplu fiind cozile clasice de tip "ponytail".

  • 2010: Cele mai chic tunsori si coafuri

    Tendintele in vestimentatie pentru anul 2010 sunt oglindite indeaproape de varietatea tunsorilor si coafurilor care le insotesc. De la alura dandy la cea de Lolita si de la alura bucolic-relaxata la cea razboinic-futurista, coafurile si tunsorile propuse intregesc imaginea fascinanta a femeii anului 2010.

  • Coafuri tendinte toamna-iarna 2011: coafurile impletite

    Este dovedit faptul ca acest trend va face furori in sezonul acesta din moment ce a fost vazut foarte des pe podium in colectiile designerilor pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

  • Pantaloni toamna-iarna 2010

    Cele mai fierbinti propuneri de pantaloni pentru sezonul de toamna-iarna 2010 vin din sfera unei elegante relaxate, de influenta retro, androgina sau rock-chic.

Mesaje (1) »
...
scris de nicole.mocanu, January 08, 2012

De cate ori accesez acest site ,ma simt in lumea mea -o lume a frumusetii -,creata sau nu prin mici artificii,dar o lume unde ma simt ACASA!Multumiri celor care ne dau aceasta imensa satisfactie de a fi in preajma frumosului virtual sau nu!!!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii