Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Karl Lagerfeld, designer pentru Macy`s

Joi, 25 Noiembrie 2010
Karl Lagerfeld, designer pentru Macy`s
Foto: Hepta
Designerul Chanel, Karl Lagerfeld, lucreaza la un nou proiect, pentru care si-a anulat si un show de la Paris din octombrie, si anume crearea unei linii vestimentare pentru brandul Macy`s.

Colaborarea va consta intr-o colectie care va aparea la fiecare doua luni. Prima de acest gen va aparea in luna februarie, sub indrumarea designerului londonez Kinder Aggugini, care isi propune o linie vestimentara de inspiratie rock-chic, informeaza catwalkqueen.tv.

Colectia lui Lagerfeld va cuprinde piese vestimentare diverse, de la jeansi la rochii, care va debuta in toamna 2011. Afacerea se va axa si pe domeniul online, o componenta de baza fiind comertul pe internet.

"Imi doream asta de mult timp", a spus Lagerfeld pentru revista WWD in septembrie. "Prefer sa lucrez in alt mod. Nu pot sa concurez cu Chanel. Nu vreau sa fiu slab in raport cu mine insami. Asta a fost viziunea mea de ani de zile".

"Karl Lagerfeld ocupa un loc aparte in lumea modei, e un icon mereu in pas cu modernitatea", a spus un reprezentant Macy`s. "De-a lungul decadelor, stilul lui si viziunea au marcat istoria designului. Este o onoare deosebita sa aducem aceasta inimitabila perspectiva asupra modei catre clientela noastra."

Colaborarea dintre Lagerfeld si Macy`s reprezinta al doilea proiect de acest gen din cariera designerului. Initial, el a colaborat cu brandul H&M la o linie vestimentara pentru femei si barbati in 2004.



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii