Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

January Jones este noua imagine Versace

Vineri, 26 Noiembrie 2010
January Jones este noua imagine Versace
Foto: Hepta
Actrita January Jones, interpreta personajului Betty Draper din serialul "Mad Men" va fi noua imagine a casei de moda Versace

Un purtator de cuvant al brandului a confirmat oficial aceasta informatie. Actrita va deveni protagonista campaniei de promovare a colectiei de primavara - vara 2011, realizata de fotograful Mario Testino, informeaza catwalkqueen.tv

Conform revistei WWD, Donatella Versace a recrutat-o pe January Jones pentru campania de primavara 2011.

In 2009, January Jones a participat la o sedinta pentru o revista, moment in care a cunoscut-o pe Donatella. Ulterior, cele doua s-au imprietenit.

January Jones a jucat in filme ca X-Men: First Class, Anger Management sau The Boat That Rocked. A fost nominalizata de doua ori la Golden Globe in 2009 si 2010. La varsta de 18 ani a vrut sa intre in lumea modellingului, desi avea o inaltime de doar 1,68 m.



Te-ar putea interesa:
  • January Jones a pozat nud pentru campania Versace de primavara-vara 2011

    January Jones, actrita din "Mad Men", va aparea in campania Versace de primavara-vara 2011, purtand doar o pereche de sandale, ochelari de soare si tinand in mana o poseta.

  • Tinuta zilei, January Jones

    January Jones este cea care astazi ne va da o noua lectie de stil prin tinuta zilei.

  • Cele mai sexy editoriale ale lui January Jones

    Luna aceasta January Jones a implinit 34 de ani si pentru a o sarbatori ne-am gandit sa adunam cateva dintre cele mai sexy editoriale ale sale din revistele din intreaga lume.Cu toate ca interpreteaza o regina de gheata pe micile ecrane, nu exista dubiu in faptul ca vedeta din Mad Men este cat se poate de “fierbinte”.

  • Charlotte Casiraghi este noua imagine Gucci

    Modelul Charlotte Casiraghi, fiica printesei Caroline de Monaco si nepoata Printesei Grace de Monaco este noua imagine Gucci pentru campania “Forever Now”.Daca va intrebati “Cine?”, pai, Casiraghi, este o jurnalista si un model, care nu este straina lumii modei. Si nici pentru Gucci nu reprezinta o noutate, Casiraghi are un parteneriat cu casa de moda de doi ani, prin care aceasta se implica in creearea articolelor ecvestre din diferite colectii, care trebuie sa recunoastem ca sunt mult mai elegante decant simplele camasi de tartan. In plus Charlotte este si o calareata premiata.

  • Daisy Lowe este noua imagine a Biba

    Modelul britanic Daisy Lowe este noua imagine a brandului vestimentar Biba. Aceasta vine sa reprezinte un brand care a inregistrat o scadere dupa ce incercarea designerului londonez Bella Freud de a revitaliza casa de moda a esuat.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii