Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Kate Moss isi lanseaza un nou parfum si pregateste noi proiecte artistice

Luni, 29 Noiembrie 2010
Kate Moss isi lanseaza un nou parfum si pregateste noi proiecte artistice
Foto: Hepta
Supermodelul Kate Moss si-a lansat ultimul ei parfum vinerea trecuta, la Londra, numit Vintage Muse. Parfumul poarta arome florale, cu note de pruna, rubarba, coacaze negre, bujor, violete, mosc, orhidee tigru, ambra si ciocolata.

Dincolo de lansarea noului parfum, Kate a fost ocupata in ultimul an si jumatate cu un proiect artistic, conform revistei T Magazine. In colaborare cu James Danziger de la Danziger Projects, ea a fost model pentru un portofoliu de 11 fotografii realizate de 11 dintre fotografii ei favoriti. Trei dintre acestia sunt Chuck Close, Juergen Teller si Annie Leibovitz.

In ceea ce priveste faptul ca reprezinta un adevarat icon, Kate Moss a spus pentru T Magazine:

"Cred ca sunt adaptabila. Nu stiu, reusesc sa ma pliez pe tot ceea ce doresc ei. Nu ma vad pe mine insami doar intr-un singur fel. Practic, ma duc acolo si ei pot face intr-un fel tot ce vor cu mine (rade). Nu am doar un singur look - am avut de-a lungul timpului diverse ipostaze", a spus ea.

Kate Moss este cunoscuta de asemenea prin prisma faptului ca da rareori interviuri. Intrebata de ce, ea a spus:

"Pur si simplu le urasc. Cand obisnuiam sa dau interviuri acum ceva timp, aproape ca ma imbolnaveam inainte ca ele sa devina publice. Nu-mi plac. Cand eram la inceputul carierei, raspundeam presei pentru ca nu credeam ca cineva va scrie ceva atat de oribil despre mine, dar cand au facut-o, am spus: O nu, nu vreau sa ma intorc acolo. Nu vreau sa le dau eu ocazia sa ma critice in asemenea hal. Si mai cred ca oricum presa stie deja ce vrea sa scrie despre tine inca din momentul in care tu intri in incapere, asa ca de fapt nu conteaza cum esti tu cu adevarat. Insa uneori voi da interviuri daca imi va placea persoana respectiva sau un proiect anume".



Te-ar putea interesa:
  • Kate Moss lanseaza o linie de genti Longchamp

    Topmodelul Kate Moss marcheaza o noua colaborare profesionala pe linia de design. Dupa ce sezoane la rand a fost imaginea brandului Longchamp, iata ca manechinul a decis sa duca acest parteneriat la un nou nivel.

  • Lottie Moss sora lui Kate Moss debuteaza in lumea modei

    Poate ca Kate Moss a fost vedeta propriei nunti, insa surioara ei de 13 ani a cauzat putina agitatie la eveniment. Familia Moss este bineinteles un soi de regalitate, asa ca a fost evident faptul ca Lottie va intra in industria modei cand momentul va fi potrivit.

  • Rihanna isi lanseaza un nou parfum

    Se pare ca Rihanna nu sta degeaba nici macar o zi! Altfel nu-mi explic cum reuseste ca pe langa un album nou, sa isi lanseze si un parfum nou.

  • Dolce and Gabbana lanseaza un nou parfum

    Duetul italian de designeri D&G lanseaza luna aceasta o noua linie de parfumuri. Aceasta colectie are la baza ideea de farmec individual pe care il are orice femeie. Fiecare aroma va avea un nume propriu, in conformitate cu specificul sau. 

  • Hot Mama: Kate Moss

    Cand vorbim de mamici cu stil nu se poate sa n-o aducem in discutie pe Kate Moss.  Ca un adevarat fashion icon, Kate are mereu grija de aspectul ei fizic.

Mesaje (2) »
...
scris de fake Cartier Watches, November 16, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>fake hublot</a> Knockoffs -- These watches ordinarily cost the producer no greater than $40 to produce and are recognized for his or her cost to quality ratio <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>rolex replica watches for sale</a> .

...
scris de replica watch for sale price, January 05, 2014

If you weren't pursuing task trajectories because pointing to ginger root additionally Baby <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>fake patek phillipe watches for sale</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.vintageflames.com/mens.htm>http://www.vintageflames.com/mens.htm</a> Why don't we said oneTowards the end amongst 2000 <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> , <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>swiss patek philippe replica</a> King elvis wore set to the peak furthermore went to leave a house.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii