Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Atentie! Sezonul virozelor respiratorii a sosit!

Vineri, 07 Septembrie 2007

Atentie! Sezonul virozelor respiratorii a sosit!A venit toamna si odata cu ea si sezonul virozelor respiratorii...Ce sa faci ca sa scapi in acest sezon de binecunoscuta raceala? Ia aminte la sfaturile noastre si cu siguranta sanatatea ta nu va avea de suferit!

Virozele respiratorii apar la cateva zile de la infectie si pot dura apoximativ doua saptamani. Depinde de gravitatea infectiei si de organismul fiecareia.





Care sunt simptomele?

- dureri de cap,
- febra,
- dureri de gat,
- infundarea nasului si respiratie dificila,
- stranutul frecvent,
- mirosul si gustul dispar in perioada racelii.

Cauze:

Virozele respiratorii se transmit pe calea aerului (prin vorbit, stranut, ras sau tuse) si sunt provocate de unul din cele peste aproape 200 de virusuri. Sursa de provenienta a acestor boli infectioase sunt persoanele bolnave sau purtatoare de virusi.

Predispusi la virozele respiratorii: copiii si batranii, dar si diabeticii sau cardiacii. Intalnite sub diferite forme (faringita, laringita, pneumonie sau rinita), netratate la timp, pot cauza grave probleme de sanatate. Cea mai periculoasa dintre ele fiind decesul!

Cu alte cuvinte, feriti-va cat puteti de virozele respiratorii, iar daca ati fost deja contaminat, mergeti cat mai repede la un consult medical! Nu va culcati pe urechea, ca e o mica raceala si va trece de la sine, sau luand doar o aspirina. Tratati-va si preveniti aparitia virozelor, cu ceaiuri din plante medicinale si cu multa lamaie!



Atentie! Sezonul virozelor respiratorii a sosit!Sfaturi pentru prevenirea virozelor:


- aveti grija, ca alimentatia d-voastra sa fie bogata in vitamine si minerale (maresc imunitatea organismului),
- aerisiti-va dormitorul si casa in fiecare dimineata (dupa binecunoscuta zicala, "unde nu intra soarele pe geam, intra doctorul pe usa"),
- evitati aglomeratia si locurile, in care sunt persoane bolnave,
- renuntati la consumul de alcool si de tutun,
- prezentati-va la medic, de la primele simptome.



Tratamentul:
In functie de gravitatea infectiei se va prescrie un tratament, specific fiecarui organism in parte.

Medicul va recomanda:

- repaos la pat,
- sa consumati cat mai multe lichide,
- ceaiuri calde din plante medicinale, cu multa lamaie si miere de albine.
Te-ar putea interesa:
  • Ozonul sporeste numarul de decese cauzate de maladiile respiratorii

    Persoanele care traiesc in zonele cu cea mai mare concentratie de ozon se confrunta cu un risc cu 25-30% mai mare de deces provocat de maladiile pulmonare, comparativ cu oamenii care traiesc in zonele cu aerul cel mai curat, informeaza Reuters.   

  • Atentie la ingredientele produselor de post!

    Produsele de post care se gasesc in magazine sunt de foarte multe tipuri, preturi si proveniente. Cand cumparati produse de post, ca la orice achizitie de altfel, este important sa cititi lista cu ingrediente. De multe ori sub denumiri sofisticate se ascund de fapt substante de origine animala.

  • Romanii nu acorda atentie stilului lor de viata

    Mai mult de jumatate dintre romani sunt indiferenti fata de stilul lor de viata, potrivit unui studiu realizat in cadrul actiunii "Lantul Culorilor", prima faza a "Programului pentru un stil de viata sanatos".

Mesaje (1) »
...
scris de anqa, September 20, 2007

eu as recomanda tuturor din proprie experienta ca in perioada rece sa foloseasca echinaceea...este un produs naturist care da rezultate foarte bune inca din primele zile....de asemenea multa vitamine ...si o reteta buna invatata de la iubitul meu...miere cu lamaie....se taie o lamaie in bucati cu tot cu coaja iar peste ea se pune miere pana o acopera.se lasa cateva zile apoi se iau cate 3 lingurite....si echinaceea si mierea cu lamaia sunt ieftine si usor de procurat...multa sanatate tuturor!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii