Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Actrita Emma Watson, noua imagine Lancome

Vineri, 18 Februarie 2011
Actrita Emma Watson, noua imagine Lancome
Foto: Hepta
Actrita britanica Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger din franciza "Harry Potter", a fost desemnata noua imagine a brandului de produse cosmetice Lancome, informeaza contactmusic.com.

Emma Watson, in varsta de 20 de ani, reprezinta deja brandul Burberry si linia de articole vestimentare etice "People Tree". Potrivit publicatiei Entertainment Weekly, contractul semnat cu brandul Lancome i-a adus tinerei actrite o suma de sase cifre.

Actrita britanica va fi personajul principal in urmatoarea campanie de publicitate a brandului Lancome, coordonata de fotograful Mario Testino. Filmarile si fotografiile vor debuta in luna martie.

Emma Watson va putea fi vazuta in drama "My Week With Marilyn", un lungmetraj ce descrie relatia tensionata dintre Laurence Olivier si Marilyn Monroe, in timpul filmarilor de la "Printul si dansatoarea/ The Prince and the Showgirl" (1957). Michelle Williams va interpreta rolul legendarei actrite americane, informeaza Mediafax .

Emma Watson este actrita care a jucat in filmele cu cele mai mari incasari din deceniul trecut, potrivit dailymail.co.uk, care a citat un top alcatuit de Guinness Book Of World Records.

Lancome Paris este un brand de produse cosmetice detinut de grupul L'Oréal din 1963. Lancome face parte din divizia Luxury Products, care produce parfumuri, produse pentru ingrijirea pielii si produse de machiaj, comercializate la preturi ce se adreseaza unei clientele de lux.

Actritele Kate Winslet, Anne Hathaway, Uma Thurman si Julia Roberts au fost in trecut ambasadoare ale brandului Lancome.



Te-ar putea interesa:
  • Emma Watson pozeaza pentru noua campanie Lancome

    Actrita Emma Watson, cunoscuta in special pentru rolul din Harry Potter, a ajuns in Paris pentru sedinta foto a noii campanii Lancome. Emma este imaginea brandului de cosmetice, iar sedinta foto va fi realizata de Mario Testino.

  • Emma Watson este noua imagine Burberry

    Pe Emma Watson o stim cu totii din rolul tinerei Hermione Granger din celebra serie Harry Potter. Insa au trecut mai bine de 8 ani de la debutul cinematografic al lui Harry Potter, iar din 2001 pana acum, Emma Watson a evoluat si s-a maturizat.

  • Julia Roberts - noua imagine Lancome

    Actrita americana Julia Roberts va fi noua imagine a brandului Lancome, au anuntat oficialii companiei producatoare de cosmetice, citati de accesshollywood.com.

  • DKNY – actrita Ashley Greene este noua imagine DKNY

    Dupa Hilary Duff si Alexa Chung, a venit randul vedetei din franciza Twilight, actrita Ashley Green, sa infatiseze noua imagine a brandului DKNY, in campania pentru sezonul de primavara 2012.

  • Stil de vedeta, Emma Watson

    Emma Watson este cu adevarat un exemplu de urmat fiindca pe langa talent si inteligenta, poseda si un stil de vedeta original, copiat de multe fashioniste.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii