Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trend in toamna - rochitele!

Marti, 11 Septembrie 2007

Trend in toamna 2007- rochitele! Indiferent de anotimp sau de vremea de afara, de locul si de evenimentul la care trebuie sa participi, rochia este elementul feminin de baza, care te salveaza intotdeauna!

Scurta, medie sau lunga, de zi sau de seara, rochia face parte din viata ta, mai mult decat ai crede!









Trend in toamna 2007  -  rochitele!Must-have-ul in sezonul toamna-iarna 2007-2008 - rochia voluminoasa sau tip creion. Va place albul in combinatie cu negrul? Cu siguranta veti iubi acest model de rochita, care poate fi purtat atat la birou, cat si la o plimbare romantica prin parc. Confectionata din bumbac, si avand un imprimeu gen pipit, aceasta rochita vaporoasa, constituie piesa vestimentara de baza, in acest sezon.








Trend in toamna 2007- rochitele!Mereu la moda si extrem de feminina, rochia rosie, se potriveste in toate imprejurarile. Clasica si frumos accesorizata cu o curea fina, ce evidentiaza talia, aceasta rochie se potriveste femeilor cu talie de viespe...Feminitatea si senzualitatea sunt evidentiate la maxim!










Trend in toamna 2007- rochitele!Moda in toamna 2007 este permisiva, iar daca ai un pic de imaginatie, cu siguranta vei arata traznet oriunde te-ai afla! Poarta culorile toamnei: galben, gri, mov, grena, negru, maron sau albastru si nu ai cum sa dai gres!

Ai curaj si poarta rochita toamnei 2007! Confectionata din vascoza si bumbac, fluida si extrem de sic, aceasta rochie se potriveste femeilor puternice si non-conformiste. Combinatia de alb, negru si mov o face sa fie dorita de toate domnisoarele si doamnele. Trendy si stilata, poate fi purtata la evenimente deosebite.




Trend in toamna 2007- rochitele!Trend in toamna 2007- rochitele!


Trend in toamna 2007- rochitele!Trend in toamna 2007- rochitele!


Trend in toamna 2007- rochitele!Trend in toamna 2007- rochitele!
Te-ar putea interesa:
  • Trend de toamna: bulinele

    Sezonul toamna-iarna 2011-2012 aduce cu sine niste elemente surprinzatoare in moda. Cel mai in voga trend in aceasta toamna il reprezinta bulinele.

  • Trend de toamna: anii `60

    Trendul inspirat din anii `60 a fost remarcat pe podium in cadrul prezentarilor colectiilor pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, in colectiile semnate Alberta Ferretti, Jean Paul Gaultier si multi altii.

  • Trend in toamna - puloverele

    Din mohair, lana sau bumbac, puloverul constituie o piesa vestimentara de baza in zilele friguroase ale toamnei. Pufos, moale si extrem de calduros, nu numai ca te ajuta sa scapi de eventualele raceli, dar si sa fii trendy si sexy intr-un anotimp capricios.

  • Trend in toamna 2007 - fusta

    Indiferent daca iti place sa fii eleganta sau pur si simplu, sa fii sexy si atragatoare, fusta evidentiaza cel mai bine feminitatea...Chiar daca este dreapta sau clos, fusta a revenit in trend anul acesta.

  • Trend de toamna: gulerul Peter Pan

    Moda se tot repeta. Acele articole de imbracaminte care erau la moda pe vremea bunicii sunt la fel de trendy si in prezent.

Mesaje (4) »
...
scris de KATY, September 11, 2007

..UNDE GASESC ACESTE ROCHITE? :)

...
scris de info, September 11, 2007

la magazinele promod

...
scris de vizitator, September 11, 2007

:)misto

...
scris de serra, September 26, 2007

sunt sexy

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii