Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Justin Timberlake are o noua iubita: actrita Mila Kunis

Luni, 14 Martie 2011
Justin Timberlake are o noua iubita: actrita Mila Kunis
Foto: Hepta
Justin Timberlake
si Mila Kunis formeaza un cuplu, noua iubita aparand la doar o zi dupa ce cantaretul s-a despartit de actrita Jessica Biel, informeaza dailymail.co.uk.

Dupa recenta despartire de Jessica Biel, cu care avea o relatie din anul 2007, Justin Timberlake nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a se afisa alaturi de o alta vedeta de la Hollywood - Mila Kunis, care poate fi vazuta in filmul "Lebada neagra/ Black Swan".

Se pare ca Mila Kunis a jucat un rol important in despartirea dintre Justin Timberlake si Jessica Biel, desi agentii de presa ai celor doua vedete - Timberlake si Biel - au insistat, intr-o declaratie comuna, asupra faptului ca decizia de a nu mai forma un cuplu a fost luata de comun acord de cei doi artisti americani, fara a implica o a treia persoana.

Potrivit unor surse apropiate, se pare ca actrita din "Lebada neagra" si cantaretul pop au inceput sa flirteze inca din septembrie 2010, cand s-au intalnit pe platourile de filmare ale filmului "Friends With Benefits", in care joaca impreuna.

Prietenii celor doi sustin ca Timberlake, in varsta de 30 de ani, este "foarte interesat" de Kunis, in varsta de 27 de ani, intre cei doi existand "o atractie foarte puternica".

"Justin este foarte interesat de Mila. Au flirtat, dar pana acum nu s-a intamplat nimic intre ei", a declarat o sursa pentru E! Online.

Justin Timberlake si Mila Kunis au aparut din nou impreuna in public cand au prezentat un premiu la gala premiilor Oscar de anul trecut, moment in care a fost evidenta "chimia" dintre ei, informeaza Mediafax .

In plus, pe covorul rosu, raspunzand unei intrebari pentru E! Online, Justin Timberlake a declarat ca scenele de dragoste cu Mila Kunis din urmatorul lor film "Friends With Benefits" nu au fost deloc dificile.

"Este un lucru usor de facut. Cred ca pot sa vorbesc in numele tuturor barbatilor din lume, cand spun ca asta (filmarea scenelor de dragoste, n.r.) a fost partea cea mai usoara", a afirmat Justin Timberlake.

Pe de alta parte, Mila Kunis a marturisit la randul ei recent intr-un interviu pentru MTV: "El (Justin Timberlake, n.r.) este pur si simplu incantator, profesionist, dulce si uimitor. Poate face tot ce-si propune".

Cantaretul Justin Timberlake si actrita Jessica Biel au anuntat, vineri, ca au decis sa se desparta, dupa o relatie care a durat patru ani.

La randul lor, actorii Mila Kunis si Macaulay Culkin au decis sa inceapa anul 2011 pe cont propriu, punand capat in luna ianuarie relatiei lor care a durat opt ani.

Cantaretul, compozitorul, producatorul, dansatorul si actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formatiei 'N Sync, a carei lansare a fost finantata de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu sase premii Grammy si un premiu Emmy. In 2002, el a lansat primul sau album solo, "Justified", iar al doilea album al lui Timberlake se numeste "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat in 2006. Cu primele doua albume solo, Timberlake a vandut peste 18 milioane de copii in toata lumea, iar alaturi de 'N Sync - 50 de milioane de unitati.

Milena "Mila" Kunis este o actrita americana in varsta de 27 de ani, nascuta in Ucraina, care a debutat in televiziune cu un rol in serialul "That '70 Show". Dupa ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animatie "Family Guy", Mila Kunis a aparut in cateva lungmetraje cu succes de casa - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" si "The Book of Eli" -, insa rolul care pare ca i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Black Swan", pentru care a fost recompensata cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tanar actor" la cea de-a 67-a editie a Festivalului de Film de la Venetia din 2010. Pentru acelasi rol, actrita a fost nominalizata la Globul de Aur - la categoria "cea mai buna actrita in rol secundar" - si la premiile oferite de Sindicatul actorilor americani (SAG), la aceeasi categorie.



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii