Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Moda si zodiile

Joi, 13 Septembrie 2007
Moda si zodiileAi auzit de tot felul de legaturi intre zodia sub care te-ai nascut si caracteristicile personale, culorile recomandate, alimentele permise si interzise, genul de film ideal, etc. Dar o legatura intre zodie si stilul vestimentar pare greu de inteles.

De fapt, insa, explicatia este simpla- semnele zodiacale influenteaza in mare masura perceptia personala asupra frumosului, inducand intr-o mai mica sau mai mare masura atractia catre un stil vestimentar sau altul.
In acest scop iti propunem o serie de articole pentru a descoperi ce stil te caracterizeaza si ce vestimentatie te pune in valoare, conform zodiei tale.



Moda si zodiile Femeia berbec vrea sa faca senzatie peste tot pe unde o poarta pasii; e la curent cu ultimele tendinte in moda si critica destul de aspru pe cei care dau dovada de lipsa de bun gust. Nu ii este teama sa incerce orice este nou si nu se dau inapoi de la a crea diverse combinatii nastrusnice.

Din pacate pentru tine si pentru portofelul tau, cheltui deseori pana la ultimii bani pentru a obtine ceea ce iti doresti in materie de vestimentatie. De cele mai multe ori, nativa renunta la orice alta activitate pentru o partida de shopping. In stransa legatura cu propria fiinta, berbecii prefera negrul si rosul, indiferent ca este vorba de un stil clasic ori de unul sport. Ii plac formele, atat cele egale, perfecte, cat si cele inegale.

Berbecul tipic va avea grija sa asorteze de fiecare data vestimentatia cu accesoriile si machiajul, de aceea va da deseori dovada de meticulozitate. O nativa a acestei zodii va atrage cu siguranta si mai multe priviri admirative daca va asorta la o pereche de blugi un top rosu si o palarie neagra. Bineinteles, nu trebuie sa lipseasca bijuteriile cu pietre mari si rujul rosu. Ii sunt recomandate creatiile Gucci- un stil care se potriveste de minune berbecului.


Moda si zodiileFemeia taur nu va fi prinsa niciodata purtand ceva ce nu o avantajeaza. Uneori snoaba, aceasta duce la maxim ideea de "in trend", parand deseori a nu mai da importanta si altui lucru. Prefera calitatea in defavoarea cantitatii, asadar vestimentatia sa nu este una foarte variata, insa cu siguranta este de calitate. Opteaza pentru un stil elegant, rafinat si, deseori, masculin, garderoba sa continand camasi, sacouri si pantaloni drepti.

Urasc vulgaritatea, si, desi vor sa iasa in evidenta, o fac subtil si cu bun gust. In ceea ce priveste incaltamintea, vor renunta oricand cu zambetul pe buze la tocuri inalte in favoarea celor de cativa centimetri. Nativele acestei zodii sunt sfatuite sa acorde aceeasi atentie si accesoriilor; nuanta cea mai potrivita este cea maro, dar si crem sau kaki.

Instinctul de adepte a modei le va ajuta sa poarte doar ceea ce le anatajeaza, reusind sa faca fata cu succes oricarei provocari sau ocazii. Designerul cel mai potrivit pentru caracteristicle femeii taur este Marc Jacobs.


Moda si zodiile Fiecare zi este o noua aventura pentru gemeni. Garderoba gemenilor trebuie sa se potriveasca la zecile de situatii si momente ale unei zile. In dulapul unei native in gemeni veti gasi un munte de haine, poate chiar acelasi model insa in culori diferite. Hainele, de obicei amestecate, fara nici un fel de criteriu in aranjare, apartin tuturor stilurilor, dar si timpurilor. Geamana stie ca moda are tendinta de a se repeta si va pastra cu siguranta fustele bunicii si gentile mamei.

De altfel, geamana nu va risipi niciodata banii pe o vestimentatie pe care o poate improviza acasa, din alte elemente. Nativa in gemeni nu este o pasionata de lux, preferand tinutele simple, infrumusetate cu margele, curele sau alte accesorii. Denimul ramane pentru aceasta femeie materialul ideal, putand fi purtat cu acelasi efect la orice ora si ocazie.

Nuantele naturale, chiar fade, o avantajeaza, atat in ceea ce priveste vestimentatia , cat si pentru make-up. Marca "Tommy Hilfiger" este cea care o caracterizeaza din plin.


Pentru a afla despre moda si legatura cu zodiile rac, leu si fecioara, click aici iar pentru balanta, scorpion si sagetator, click aici.


va urma
Te-ar putea interesa:
  • Moda si zodiile II

    Pentru a multumi si nativele urmatoarelor 3 zodii, prezentam in randurile ce urmeaza caracteristicile in ceea ce priveste stilul vestimentar cel mai potrivit in functie de asezarea astrelor la nastere. Pentru femeia rac, fericirea proprie este cea mai importanta. Introvertita, se ataseaza de hainele sale ca de niste persoane, ajungand sa sufere chiar atunci cand acestea patesc ceva. De obicei, melancolicii raci readuc trendury-le deceniilor trecute in moda actuala, mai ales daca este vorba de articole vestimentare comode.

  • Moda si zodiile IV

    Ultima parte a seriei "Moda si zodiile" va prezinta informatiile legate de ultimele 3 semne zodiacale si conexiunea dintre acestea si stilul vestimentar. Capricornul se simte, contrar prejudecatilor, foarte bine atunci cand este imbracat office. Un capricorn care se respecta stie sa poarte cu aceeasi lejeritate un sacou ori un trening, un pantof cu toc sau o incaltaminte sport.

  • Moda si zodiile III

    Daca esti nascuta sub semnul balantei, scorpionului ori sagetatorului, urmatoarele randuri iti vor dezvalui modul in care aceste semne iti influenteaza stilul vestimentar.  Femeile balanta fac cele mai bune achitii in acest domeniu, vorbind aici mai ales de capitolul financiar. In general, prefera calitatea obiectelor alese, si, chiar depunand efort considrabil, vor sa le achizitioneze contra unor sume cat mai mici.

  • Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", pe 8 martie, la Muzeul Cotroceni

    Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", ce propune o trecere in revista a evolutiei vestimentatiei feminine in perioada "belle epoque", va fi vernisata luni, de Ziua Femeii, la Muzeul National Cotroceni din Capitala, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

  • Moda - Ce e la moda sau ce ti se potriveste?

    Consider ca multe persoane au probleme in a se hotara daca sa poarte un articol ce li se pare lor dragut sau sa aleaga ceva noi aparut, in tendinte. O astfel de dilema poate creea un stil vestimentar haotic , intrucat vor exista momente in care iti vei urma instinctul si momente in care vei considera ca ai nevoie de ceva la moda, insa hotararile pe care le iei nu vor fi constante.

Mesaje (10) »
...
scris de vioviovio, September 13, 2007

si capricorn?

...
scris de devoted to you, September 13, 2007

si pesti?

...
scris de Christie, September 13, 2007

chiar asa e!!!!! :) :) :)

...
scris de vizitator, September 13, 2007

si balanta

...
scris de lua, September 13, 2007

vreau si eu pesti:(((((

...
scris de pitzy, September 14, 2007

interesantjavascript:void(0); Smiley

...
scris de vizitator, September 17, 2007

eu sunt varsator! vreau si VARSATOR!!!!!

...
scris de redactia, September 17, 2007

celelalte zodii sunt in celelalte doua continuari ale articolului

...
scris de serra, September 26, 2007

unde sunt pestii?

...
scris de vizitator, April 18, 2008

unde sunt pestii ????????

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii