Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Moda si zodiile III

Vineri, 07 Septembrie 2007
Moda si zodiile IIIDaca esti nascuta sub semnul balantei, scorpionului ori sagetatorului, urmatoarele randuri iti vor dezvalui modul in care aceste semne iti influenteaza stilul vestimentar. 

Femeile balanta fac cele mai bune achitii in acest domeniu, vorbind aici mai ales de capitolul financiar. In general, prefera calitatea obiectelor alese, si, chiar depunand efort considrabil, vor sa le achizitioneze contra unor sume cat mai mici.

Balanta cunoaste cele mai ieftine magazine, cele mai bune oferte si iubeste soldurile.



Moda si zodiile III Prefera un stil elegant, rafinat si va impodobi orice vestimentatie cu accesoriile cele mai potrivite. Ii place sa fie asortata si impecabila din cap pana in picioare, neacceptand sub nici o forma neglijenta.

Ca o balanta veritabila, nativa acestei zodii va sti sa echilibreze nuantele si sa le aseze astfel incat sa atraga numai priviri admirative. Machiajul este de asemenea rafinat si natural.  Culoarea balantelor este cu siguranta albastrul iar designerul reprezentativ- Giorgio Armani.

Scorpionul
este zodia cea mai greu de incadrat intr-un tipar. Intr-o zi le poti gasi pe aceste native imbracate sport, in alta zi sunt elegante de nici nu le recunosti. Uneori imbina atat de bine nuantele si materialele incat par adevarati designeri, alteori insa reusesc sa socheze printr-o nepotrivire totala.

Moda si zodiile IIITotodata, si pe parcursul aceleiasi zile pot trece prin diverse "stadii vetimentare". Ii veti vedea asadar deseori schimband 2, 3 tinute zilnic, aceasta insemnand de la articolele vestimentare la accesorii si machiaj. Nu sunt sclave ale modei, si deci nu tin neaparat sa se afle in pas cu moda. Renunta la hainele care nu le mai sunt pe plac cu o usurinta incredibila, indiferent de pretul acestora.

Sunt de obicei extremiste- ori tocuri exagerat de inalte, ori incaltari fara toc, ori poarta multe bijuterii, ori nu poarta deloc, si aceeasi regula o aplica si in ceea ce priveste machiajul. Culorile acestei zodii sunt rosul si negrul, iar designerul lor- Ann Demeulemeester.

Moda si zodiile IIISagetatorul nu este un fan al modei, preferand hainele comode, chiar retro. Se imbraca doar pentru ca nu pot altfel, dar nu acorda o prea mare atentie acestui domeniu. Fustele lungi, bluzele largi si inflorate, stilul hippie, in general, sunt caracteristicile vestimentare ale zodiei.

Sandalele de tip roman si, in general, vestimentatia in valuri, amintind de perioade trecute, sunt cele preferate de femeile sagetator.

Nu poarta bijuterii, din comoditate, in schimb machiajul este nelipsit. Adora culorile puternice, in special albastru, iar brand-ul care ii indeplineste nevoile vestimentare cel mai bine este Sportmax.

Pentru a citi Moda si zodiile I, dati click aici, iar pentru a afla mai multe depre celelalte zodii, dati click aici.
Te-ar putea interesa:
  • Moda si zodiile II

    Pentru a multumi si nativele urmatoarelor 3 zodii, prezentam in randurile ce urmeaza caracteristicile in ceea ce priveste stilul vestimentar cel mai potrivit in functie de asezarea astrelor la nastere. Pentru femeia rac, fericirea proprie este cea mai importanta. Introvertita, se ataseaza de hainele sale ca de niste persoane, ajungand sa sufere chiar atunci cand acestea patesc ceva. De obicei, melancolicii raci readuc trendury-le deceniilor trecute in moda actuala, mai ales daca este vorba de articole vestimentare comode.

  • Moda si zodiile IV

    Ultima parte a seriei "Moda si zodiile" va prezinta informatiile legate de ultimele 3 semne zodiacale si conexiunea dintre acestea si stilul vestimentar. Capricornul se simte, contrar prejudecatilor, foarte bine atunci cand este imbracat office. Un capricorn care se respecta stie sa poarte cu aceeasi lejeritate un sacou ori un trening, un pantof cu toc sau o incaltaminte sport.

  • Moda si zodiile

    Ai auzit de tot felul de legaturi intre zodia sub care te-ai nascut si caracteristicile personale, culorile recomandate, alimentele permise si interzise, genul de film ideal, etc. Dar o legatura intre zodie si stilul vestimentar pare greu de inteles. De fapt, insa, explicatia este simpla- semnele zodiacale influenteaza in mare masura perceptia personala asupra frumosului, inducand intr-o mai mica sau mai mare masura atractia catre un stil vestimentar sau altul.

  • Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", pe 8 martie, la Muzeul Cotroceni

    Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", ce propune o trecere in revista a evolutiei vestimentatiei feminine in perioada "belle epoque", va fi vernisata luni, de Ziua Femeii, la Muzeul National Cotroceni din Capitala, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

  • Moda - Ce e la moda sau ce ti se potriveste?

    Consider ca multe persoane au probleme in a se hotara daca sa poarte un articol ce li se pare lor dragut sau sa aleaga ceva noi aparut, in tendinte. O astfel de dilema poate creea un stil vestimentar haotic , intrucat vor exista momente in care iti vei urma instinctul si momente in care vei considera ca ai nevoie de ceva la moda, insa hotararile pe care le iei nu vor fi constante.

Mesaje (7) »
...
scris de Alexandra_eu, September 17, 2007

eu sunt sagetator si nu se portiveste deloc cu caracteristicile mele , nu imi plac bluzele cu flori si nici fustele lungi. imi place moda, ador hainele si bijuteriile mai ales din argint,imi plac fustele plisate in carouri, cizmele fara toc mai ales, bolero-urile cu ciucurei, bluzele cat mai copilaroase si jeansii cu talie joasa strimti si de trei sferturi imi place ZaRa si xanaka dintre firme dar si ce arata bine nu conteaza firma

...
scris de Alexandra_eu, September 17, 2007

nu imi place machiajul cu albastru optez pt roz lila, pt mine conteaza colorarea obrajilor, eu folosesc perle de la avon si putin rimel culoarile mele preferate sunt : negru, alb maro roz si kaki

...
scris de maria buzau, September 18, 2007

si eu sunt sagetator iar la mine chiar se potriveste, nu stiu la celelalte zodii, dar sora mea e pesti si la fel se potriveste am citit si chiar asa e

...
scris de ela, September 18, 2007

:)
Desi sunt balanta,ma regasesc in scorpion.Sa fie de vina ascendentul???

...
scris de laleaua neagra, September 20, 2007

trebuie sa spun ca ma recunosc in aceste randuri...sunt o balanta veritabila
8) :P

...
scris de Aida, September 22, 2007

Si eu sunt sagetator si nici mie nu mi se potrivesc caracteristicile,ba dimpotriva sunt innebunita dupa moda,nu-mi plac fustele si hainele largi,inflorate,nu-mi displac bijuteriile,etc...ce tampenie! :) ;)

...
scris de alina ct, September 26, 2007

sint sagetator si tot ce a-ti spus mi se potriveste.ce inseamna sportmax?

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii