Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Nominalizatii MTV Movie Awards 2011

Miercuri, 04 Mai 2011

Nominalizatii MTV Movie Awards 2011Haideti sa vedem impreuna care sunt nominalizarile la premiile MTV Music Awards care se vor desfasura anul acesta la Los Angeles, pe 5 iunie.

"Saga Amurg: Eclipsa" a fost nominalizat la opt categorii de premii si este urmat in clasamentul filmelor cu cele mai multe nominalizari de "Inceputul/ Inception", care a primit sapte nominalizari. Pe locurile urmatoare s-au clasat filmele "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I" (sase nominalizari), "Reteaua de socializare/ The Social Network" (cinci nominalizari) si "Lebada neagra/ Black Swan" (patru nominalizari).

Kristen Stewart si Natalie Portman, concureaza pentru ctegoria cea mai buna actrita. Celelalte trei nominalizate sunt Emma Watson (Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I), Jennifer Aniston (Just Go With It) si Emma Stone (Easy A).

Robert Pattinson va concura la categoria cel mai bun actor alaturi de Taylor Lautner, colegul sau din Saga Amurg: Eclipsa, Zac Efron (Charlie St. Cloud), Daniel Radcliffe (Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I") si Jesse Eisenberg (Reteaua de socializare/ The Social Network).

Organizatorii au adaugat o noua categorie in acest an la MTV Movie Awards - cea mai buna replica dintr-un film. La aceasta categorie au fost nominalizate doua replici din Reteaua de socializare si cate una din Inception, Grown Ups si Easy A.



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii