Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii de vara: 3 tinute la moda

Miercuri, 04 Mai 2011

Rochii de vara: 3 tinute la modaVa propun 3 tinute cu rochii cu care nu puteti gresi! Sunt la moda in vara 2011, sunt confortabile si sunt usor de purtat.


Rochiile sunt printre cele mai feminine piese vestimentare. Va propun cateva metode simple prin care acestea pot fi accesoroizate. V-am pregatit o tinuta colorata, o tinuta cu imprimeuri florale si o tinuta vintage cu rochie lunga. Fii in tendinte si poarta-le!





1.    Culoare

Va propun o tinuta colorata-colorata, inspirata din colectiile Jil Sander, foarte in voga in aceasta primavara. Poarta la o rochie simpla portocaliu intens accesorii albastre cu modele geometrice. Nu ai cum sa gresesti!

Rochie Mango, Bratara Aldo, geanta Aldo, colier Aldo, platforme Zara.


2.    Imprimeuri florale

Iara cum poti accesoriza o rochita albastra cu imprimeuri florale. Poarta balerini si accesorii pe nuante de albastru ceruleum si simte-te ca o printesa!

Rochie Debenhams; balerini Accesorize;  inel Accesorize; cercei Accesorize


3.    Rochie vintage

In 2011 este obligatoriu sa ai in garderoba o rochie lunga cu imprimeuri si fara bretele. Ideala atat pentru o plimare pe plaja cat si pentru o iesire seara la o terasa. Iata cum iti propun sa o accesorizezi:

Rochie Peacocks; Sandale Aldo; geanta Zara; cercei si inel Accesorize

colaj rochii 1.jpg
colaj rochii 2.jpg
colaj rochii 4.jpg
 






Te-ar putea interesa:
  • Rochii de vara - Moda 2009

    Rochia este unul dintre obiectele mele vestimentare preferate. Extrem de feminina si eleganta, o rochie te scoate de la ananghie intr-o zi in care poate iti lipseste doza aceea de inspiratie pentru a alcatui un outfit traznit.

  • Tinute - propuneri de tinute pentru vara ta

    Ultimul gand al fiecarei seri devine tot mai insistent atunci cand iti reaminteste "ce o sa port maine?". Insa vara aceasta nu-i deloc una complicata in materie de tinute si multe lucruri raman doar alegerea ta.

  • 5 idei de tinute de sarbatori pentru femeia anti-rochii

    Cu toate ca suntem adeptele stilului traditional de sarbatori, in acest an suntem deschise la orice optiuni de tinute de sarbatori, si acestea nu includ neaparat rochii sau fuste.Mai tii minte cand mama se ruga de tine sa-ti imbraci rochia si colantii de sarbatoare?

  • Tinute de vara

    Se apropie vara, asadar e timpul pentru o schimbre de garderoba. Ia-ti la revedere de la bluzele cu maneci si hainele groase, adopta unele dintre tinutele la moda propuse de noi.

  • Tinute office de vara!

    Afara este canicula, insa tu ca de obicei trebuie sa mergi la serviciu. Ce vestimentatie sa adopti ca sa te incadrezi si in rigorile sau restrictiile locului de munca, dar sa te simti bine si relaxata in pielea ta? 

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii